2020-08-04 15:10

Numiri de ULTIMĂ ORĂ făcute de premierul Viorica DĂNCILĂ în ministere, autorități și agenții

 |  09:31
Numiri de ULTIMĂ ORĂ făcute de premierul Viorica DĂNCILĂ în ministere, autorități și agenții

Tudor Buzatu a fost numit în funcţia de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

Totodată, şefa Guvernului a decis numirea lui Remus Munteanu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului şi eliberarea lui Paul-Claudiu Cotîrleţ din funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale. De asemenea, Viorica Dăncilă l-a eliberat pe Ovidiu-Cristian Iane din funcţia de secretar de stat la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi a numit-o pe Debelka Boglarka Lilla secretar de stat la acelaşi minister. Pe de altă parte, prim-ministrul Dăncilă l-a eliberat pe Stețco Istrate din funcţia de secretar de stat la Ministerul Apelor şi Pădurilor. În același timp, Ilie Covrig a fost numit secretar de stat la Ministerul Apelor şi Pădurilor iar Constantin-Dan Deleanu a fost numit subsecretar de stat la acelaşi minister.

Șefi noi la Garda de MEDIU și la Autoritatea pentru Reformă FEROVIARĂ

Tot prin decizie a premierului, Gabriela Dorojan a fost numită în funcţia de comisar general, cu rang de secretar de stat, al Gărzii Naţionale de Mediu, iar George-Ionuţ-Răzvan Fazacaş a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate.

Totodată, Doina Catrinoiu a fost revocată din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, în locul acesteia fiind numit Radu Proca. De asemenea, premierul a semnat miercuri eliberarea lui Marian Păun din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii pentru Reformă Feroviară, în locul său fiind numit Gigi Gavrilă. Viorica Dăncilă a semnat şi eliberarea, la cerere, a lui Cezar Stancu din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie.

Deciziile premierului au fost publicate în Monitorul Oficial.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz