2020-04-08 09:52

Numiri de ULTIMĂ ORĂ în Guvernul ORBAN – doi secretari de stat la TRANSPORTURI și unul la ECONOMIE, plus o vedetă TV ajunsă consilier de stat

 |  23:58
 Numiri de ULTIMĂ ORĂ în Guvernul ORBAN – doi secretari de stat la TRANSPORTURI și unul la ECONOMIE, plus o vedetă TV ajunsă consilier de stat

Premierul Ludovic Orban a făcut, joi, o serie de numiri importante în funcții din structura Guvernului pe care îl conduce.

Astfel, Emil-Răzvan Pîrjol, a fost numit secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Pîrjol este specialist în domeniul turismului, fiind președinte al Bucharest Tourism Board și ocupându-se, mai nou, de afacerile din turism ale grupului Niro, deținut de omul de afaceri Nicu Dumitru.

De asemenea, în funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor a fost numit Ionel Scrioșteanu. Acesta a fost administratorul public al județului Ilfov și directorul de cabinet al președintelui Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache. Tot la Transporturi, a mai fost numit secretar de stat și Valeriu Lupu, membru PMP Timiș, fost director operațional la Aeroportul Internațional Timișoara.

O altă numire este cea a Marinelei Ghioca-Mititelu, care a devenit consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al vicepremierului Raluca Turcan. Până în prezent, Marinela Mititelu, era prezentatoare și realizatoare de emisiuni la televiziunea de știri Realitatea Plus.

Toate deciziile de numire au fost semnate de premierul Ludovic Orban și publicate, joi, în Monitorul Oficial.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine