2019-09-20 03:00

NUNTĂ mare astăzi în Dolj. Câți invitați așteaptă la petrecere Lia Olguța VASILESCU și Claudiu MANDA

 |  11:59
NUNTĂ mare astăzi în Dolj. Câți invitați așteaptă la petrecere Lia Olguța VASILESCU și Claudiu MANDA

Peste 500 de invitaţi, între care şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, sunt aşteptaţi, sâmbătă, la petrecerea nunţii lui Claudiu Manda cu Lia Olguţa Vasilescu. Evenimentul se desfăşoară într-un cort privat în comuna Işalniţa, judeţul Dolj.

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi Claudiu Manda fac petrecerea de după nuntă, sâmbătă, în jurul orei 18.00, într-un cort privat din comuna doljeană Işalniţa, al cărei primar este chiar naşul mirilor, Ovidiu Flori.

Evenimentul vine după ce, de Dragobete, cei doi s-au căsătorit în faţa ofiţerului de stare civilă şi s-au cununat şi religios. Cununia a fost urmată de o petrecere într-un local din zona centrală a oraşului Craiova.

Surse apropiate mirilor au spus că la nunta Olguţei Vasilescu cu Claudiu Manda sunt aşteptaţi 500 de invitaţi, între care miniştri, parlamentari şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Cei doi au anunţat că se vor căsători încă din luna ianuarie a acestui an. Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au cumpărat şi o casă în zona centrală a Craiovei, senatorul Manda precizând că imobilul a costat 230.000 de euro.

Atât Olguţa Vasilescu, cât şi Claudiu Manda au mai fost căsătoriţi şi fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-30Parerea ta...

FANE GLONTZ
30 Mar 2019

CASA DE PIATRA CU GRATII LA FERESTRE SI USI .
ANONIM
30 Mar 2019

Eu l.as fi invitat si pe sterp...sa vadă daca venea cu ravasitoarea in pantaloni de piele si adidasi....hahaha...sau poate venea cu perechea lui din București, pahonțu!!!
ANONIM
30 Mar 2019

Eu l.as fi invitat si pe sterp...sa vadă daca venea cu ravasitoarea in pantaloni de piele si adidasi....hahaha...sau poate venea cu perechea lui din București, pahonțu!!!
MDA?
30 Mar 2019

Orice căsătorie religioasă încheiată în post...NU DUREAZĂ! Degeaba și-au luat dezlegare de la episcop!
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
30 Mar 2019

ASTIA SUNT BOLSEVICI SATANISTI NU DAU DOI BANI PE RELIGIE
AICI SUNT BANII DVS.
30 Mar 2019

La aceasta '' nunta'' vedeti cea mai mare concentrare de borfasi si lichele pe metru patrat.
NEGRO
01 Apr 2019

Desigur! Orice eveniment din viata hoardele PSD- iste il degradeaza. E vorba de unirea pe viata a doi oameni. Chiar daca acestia sunt doua epave provenite din doua casnicii stricate. Dar oligarhii rosii dovedesc ca nu inteleg nimic din semnificatia acestui eveniment, uman pana la urma. In primul rand ca l-au fixat ca imbecilii in Postul Pastelui. Deci, din punct de vedere religos, e o blasfemie. Apoi ca trateaza evenimentul ca toate celelalte de pana acum: ca o mare crapelnita. Aici a fost invitat pana si Dragnea, odrasla militianului din Gratia, zbir al locurilor care l-a conceput dupa o indelungata libatie de tuica, dar care nu va mai putea sa danseze alaturi de catrinta cea tanara a domniei sale, cu care a vrut sa lanseze prin Referendumul esuat lamentabil, valorile familiei traditionale. Dumnealui sufera in acest moment de infiltratii securistice in Partidul care de cativa ani ii pupa sandalele cu sosete plausate. Desigur, crizele il arunca in pat doar in zilele cand trebuie sa dea cu subsemnatul prin diferite instante, pe care impreuna cu oligarhii tot incearca sa le anuleze. Asa, ca, nu ne ramane decat sa le uram purisanilor miri, Tanada cu Manda, casa de piatra, acolo unde chiar merita .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray