2020-02-18 11:11

Nunta momentului în PSD. Lia Olguţa Vasilescu se căsătoreşte civil cu Claudiu Manda de Dragobete

 |  12:45
Nunta momentului în PSD. Lia Olguţa Vasilescu se căsătoreşte civil cu Claudiu Manda de Dragobete

Ziua Îndrăgostiților la români este specială pentru fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu și vicepreşedintele Senatului Claudiu Manda.

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu şi preşedintele Comisiei de control SRI, senatorul Claudiu Manda, merg astăzi, de Dragobete, în faţa Stării Civile pentru a se căsători, petrecerea având loc la restaurantul Chicago, din Craiova.

Olguţa Vasilescu şi vicepreşedintele Senatului Claudiu Manda se cunosc din 1997 şi au, fiecare, un copil din căsătoriile anterioare. Cei doi îşi vor uni destinele în Sala Mare a Primăriei Craiova, cununia civilă fiind oficiată de primarul Mihail Genoiu. Viitorii soţi vor urma să devină parteneri şi în acte oficiale începând cu ora 16:00, după care vor sărbători alături de familie şi apropiaţi la localul Chicago Pub (fostul club Krypton Sky), potrivit Libertatea.

Clubul are capacitate de maximum 100 de locuri şi nu dispune de bucătărie proprie, aşa că proprietarul acestuia va apela la bucătarii restaurantului pe care îl deţine în Craiova. Preţurile localului nu sar peste medie. Astfel, un suc costă în jur de 6 lei, un cocktail, 15 lei, iar paharul de vin, minimum 12 lei, în funcţie de soi şi de producător. De asemenea, pe 30 martie 2019, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se vor cununa şi religios, urmând ca petrecerea să aibă loc la Riviera Ballroom, un cort special amenajat pentru astfel de evenimente, potrivit sursei anterior menţionate.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se află fiecare la cea de-a doua căsătorie, ea divorţând de Ovidiu Wlassopol şi el de Adina Turcu. Ceremonia religioasă ar urma să fie organizată în această primăvară. „Naşii vor fi nişte prieteni, respectiv un fost secretar de stat Ovidiu Flori. Va fi o petrecere la care vor fi invitaţi foarte mulţi prieteni şi colegi apropriaţi”, au mai precizat surse pentru Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-24Parerea ta...

CIUMA ROSIE
24 Feb 2019

o ciumata rosie si un papagal-cioroi krakraaaa...nu ne intereseaza..sa-i ia dracu
ANONIM
24 Feb 2019

La aceasta nunta va fi CEA MAI MARE CONCENTRARE DE BORFASI PE METRU PATRAT. CELULA DE PIATRA LA JILAVA !!!!!!!
COADA DRACULUI
24 Feb 2019

URSOICA A CUMPARAT CASOIE DE LA TIGANI BORFASI SI DE MINA CU UN CAZANGIU FOCHIST JEGOS , DUPA INTERESE MESCHINE CU TIGANI MAHALALEI . STIA PRESEDINTELE DE INBIRLIGATURA TIGANEASCA DE INTERESE
PERECHE DE CAPUSE
25 Feb 2019

URSOICA SI CAZANGIUL PURTATOR DE CAPUSE SI INTERESE OBSCURE ALE MAFIEI TIGANESTI . CINE SUNT PARINTI ADEVARATI ...............
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine