2020-04-05 23:29

O fostă jurnalistă DEMISIONEAZĂ din Guvern. Care e motivul

 |  23:13
O fostă jurnalistă DEMISIONEAZĂ din Guvern. Care e motivul

Marinela Mititelu revine în presă, după căderea Guvernului Orban. Jurnalista fusese numită în urmă cu câteva luni în funcția de consilier al vicepremierului Raluca Turcan.

”Este o șansă unică să poți vedea din inima Guvernului României cum se construiesc deciziile majore. Cred că aș fi avut cu siguranță o înțelegere incompletă a politicii și a modului în care funcționează instituțiile fără această experiență extraordinară. Aș putea spune că este o experiență aproape obligatorie pentru cine vrea să înțeleagă în profunzime mizele mari pentru România. Am fost conștientă de la bun început că pentru un jurnalist, întotdeauna o funcție publică va aduce cu sine și anumite limite. Dar merită făcut pasul! Mulțumesc pentru încrederea care mi-a fost acordată! A fost o onoare! Am lucrat foarte bine, cu oameni excepționali, însă marea dragoste rămâne presă. Așadar, provocarea continuă” a scris Marinela Mititelu, pe Facebook. 

Jurnalista Marinela Mititelu, fostă realizatoare la Realitatea TV, a fost numită de premierul Ludovic Orban în funcție de consilier de stat la cabinetul vicepremierului Raluca Turcan. Se pare că acum Marinela Mititelu se întoarce în presă, conform anunțului făcut. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine