2020-02-22 06:48

O nouă DEMISIE din partidul lui Traian Băsescu

 |  12:33
O nouă DEMISIE din partidul lui Traian Băsescu

Senatorul Dorin Bădulescu a anunţat, vineri, că a demisionat din PMP, precizând că gestul său nu are legătură cu afiliarea la un alt partid, ci cu "atitutinea managerială deficitară a noii conduceri a partidului şi incompatibilitatea cu aceasta". Bădulescu a precizat că, cel puţin pentru moment, rămâne independent, potrivit News.ro.

Senatorul de Buzău Dorin Bădulescu a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă că a demisionat din PMP.

"Deşi cunosc faptul că momentul nu este unul potrivit, alimentând şi mai mult speculaţiile cu privire la trecerea către o altă formaţiune politică, trebuie să precizez faptul că această decizie a venit fără legătură cu ceea ce s-a zvonit în ultimele săptămâni. Pot arăta faptul că această decizie este rezultatul unei adânci reflecţii, determinantă fiind atitudinea managerială deficitară a noii conduceri a partidului şi incompatibilitatea cu aceasta", a transmis Bădulescu.

Printre motivele demisiei, Bădulescu trece şi schimbarea conducerii filialei Buzău a PMP şi aducerea la şefia organizaţiei a unei persoane cu care se află în conflict de mai mult timp.

"Câteva elemente esenţiale ale incompatibilităţii merită amintite: schimbarea de marţi a conducerii filialei Buzău şi aducerea unui domn deputat de Galaţi, persoană cu care eram în conflict de mai multă vreme, votul de abţinere a colegilor deputaţi pe legea medierii, deşi se cunoştea faptul că sunt mediator şi sprijin această profesie", a mai transmis parlamentarul de Buzău.

Vă reamintim că grupul PMP din Senat a fost desfiinţat ca urmare a plecărilor din ultima vreme din partidul lui Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-29Parerea ta...

ANONIM
29 Iun 2018

mai ramane hahalera asta nebuna sa plece pentru totdeauna betiv ordinar
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine