2020-04-03 08:48

O nouă DEMISIE din partidul lui Traian Băsescu

 |  12:33
O nouă DEMISIE din partidul lui Traian Băsescu

Senatorul Dorin Bădulescu a anunţat, vineri, că a demisionat din PMP, precizând că gestul său nu are legătură cu afiliarea la un alt partid, ci cu "atitutinea managerială deficitară a noii conduceri a partidului şi incompatibilitatea cu aceasta". Bădulescu a precizat că, cel puţin pentru moment, rămâne independent, potrivit News.ro.

Senatorul de Buzău Dorin Bădulescu a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă că a demisionat din PMP.

"Deşi cunosc faptul că momentul nu este unul potrivit, alimentând şi mai mult speculaţiile cu privire la trecerea către o altă formaţiune politică, trebuie să precizez faptul că această decizie a venit fără legătură cu ceea ce s-a zvonit în ultimele săptămâni. Pot arăta faptul că această decizie este rezultatul unei adânci reflecţii, determinantă fiind atitudinea managerială deficitară a noii conduceri a partidului şi incompatibilitatea cu aceasta", a transmis Bădulescu.

Printre motivele demisiei, Bădulescu trece şi schimbarea conducerii filialei Buzău a PMP şi aducerea la şefia organizaţiei a unei persoane cu care se află în conflict de mai mult timp.

"Câteva elemente esenţiale ale incompatibilităţii merită amintite: schimbarea de marţi a conducerii filialei Buzău şi aducerea unui domn deputat de Galaţi, persoană cu care eram în conflict de mai multă vreme, votul de abţinere a colegilor deputaţi pe legea medierii, deşi se cunoştea faptul că sunt mediator şi sprijin această profesie", a mai transmis parlamentarul de Buzău.

Vă reamintim că grupul PMP din Senat a fost desfiinţat ca urmare a plecărilor din ultima vreme din partidul lui Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-29Parerea ta...

ANONIM
29 Iun 2018

mai ramane hahalera asta nebuna sa plece pentru totdeauna betiv ordinar
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine