2020-07-02 13:20

O nouă gafă marca Viorica Dăncilă: Reducem democraţia... reducem birocraţia

 |  16:06
O nouă gafă marca Viorica Dăncilă: Reducem democraţia... reducem birocraţia

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat joi, la începutul şedinţei de Guvern, în timp ce prezenta proiectul privind modificarea legislației achizițiilor publice, că prin acest proiect "reducem democrația". Ulterior, Dăncilă s-a corectat, "reducem birocrația și reducem termenele”.

Lungul șir de gafe ale premierului Viorica Dăncilă continuă, joi, cu o confuzie amuzantă. În discursul ținut la începutul ședinței de guvern, Viorica Dăncilă a luat o pauză de la cititul de pe foaie, moment în care a afirmat că „putem spune pe scurt că reducem democrația”.

"Adoptăm astăzi în şedinţa de guvern modificarea pachetului de legi privind achiziţiile publice. Este un act normativ mult aşteptat şi cerut atât de administraţia publică, cât şi de agenţii economici. Acest act normativ va contribui la ridicarea barierelor în calea investiţiilor din România. Aseară, domnul ministru Eugen Teodorovici a prezentat pe larg în ce constau modificările pachetului de legi pe achiziţiile publice, dar şi faptul că aceste modificărui au fost făcute pe baza consultărilor cu Comisia Europeană. Putem spune pe scurt că reducem democraţia (sic!), reducem birocraţia şi reducem termenele", a spus premierul Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-24Parerea ta...

REDUCEMCIUMAROSIE
24 Mai 2018

sictir mafiotilor
ANONIM
24 Mai 2018

ODATA cu UCIDEREA LA VIENA A LUI Marin Ceaușescu, fratele mai mare al dictatorului Nicolae Ceaușescu, care fusese in ultimi 16 ani, pana in dec 1989, șeful Agenției Economice a României la Viena, S-A DAT SI STARTUL (de catre aparatori- tradatori ai patriei) DISTRUGERII economico-financiare a ROMANIEI (privatizarea NORD-SUD; EST-VEST e o mare vrajeala oferita de MAFIA interna pentru……….. ). A se vedea ce/cine au facut cu; creeantele externe EXISTENTE IN DEC 1989 de miliarde de dolari ale RO, cu SISTEMUL BANCAR ROMANESC,(depozitele bancare ), cu INDUSTRIA(inclusiv cea de aprare), TURISMUL si AGRICULTURA Ro, cu AVUTIA NATIONALA (bogatiile solului si subsolului, fauna, padurile, etc), cu alungarea din tara a peste 5 milioane de romani, cu banii (miliarde de euro)FURATI din BUGETUL TARII (prin administratia publica centrala si locala supradimenisonata, cu salarii si pensii speciale), etc. ESTE OARE POPORUL ROMAN UN POPOR SINUCIGAS....????
LEVST.
28 Mai 2018

"Veorica neichii draga,/ Toata lumea se intreaba: ,/De ce esti blonda si 'slaba"?/ E blonda ca e vocsata,/ Altfel, nu conteaza, tot tuta,/ Iar -la mansarda- slabuta,/ O gasca destul de grasuta..."
ANONIM
28 Mai 2018

E Forever sub influența ALCOOLULUI !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz