2020-02-22 09:32

O parte din USR cere intrarea la GUVERNARE. Decizii în partid

 |  17:34
O parte din USR cere intrarea la GUVERNARE. Decizii în partid

Deputatul USR Stelian Ion, unul dintre cei mai vocali parlamentari în disputele aprinse cu PSD pe teme de justiție, a declarat luni pentru G4Media.ro că a trimis un mesaj intern prin care cere partidului să analizeze și opțiunea intrării la guvernare.

”Eu am spus în acest mesaj că mi se pare oportun să fim în miezul lucrurilor și să participăm, cel puțin la Ministerul Justiției. Nu pentru mine am cerut acest post, pentru că am anunțat deja că voi candida la Primăria Constanța. Evident că sunt argumente și pro și contra, tocmai de aceea am vrut să avem o dezbatere absolut rațională, fără o miză internă”, a spus Stelian Ion pentru G4Media.ro.

El a anunțat că o decizie finală privind poziționarea USR față de intrarea la guvernare va fi luată în această seară, la o reuniune informală a Comitetului Politic.

”Ne dorim ca unele lucruri să se întâmple, nu e suficient să plece guvernul Dăncilă. E nevoie de măsuri urgente pe justiție – SIIJ, recursul compensatoriu, revizuirea Codului Administrativ, revizuirea modului de alocare a banilor prin PNDL, votul la locale în două tururi”, a mai spus Stelian Ion.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-14

In legatura cu acest articol...

PNL și-a pregătit lista de MINIȘTRI. Cum ar putea arăta Guvernul Orban

Decizii de ultimă oră la Guvern: Se dau BANI pentru 1600 de primarii din țară

Marcel Ciolacu anunță decizia PSD: Nu vom vota învestirea noului Guvern

Consultări la Cotroceni. Iohannis cheamă la ordine liderii politici
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine