2020-07-07 20:12

O scrisoare pierdută la PSD, despre Mircea Drăghici

 |  14:39
O scrisoare pierdută la PSD, despre Mircea Drăghici

Nominalizarea trezorierului PSD, deputatul de Argeș, Mircea Drăghici, ca ministru al Transporturilor, a readus în prim plan un aspect mai puțin cunoscut despre activitatea acestuia relatată în 2015 de către „Jurnalul de Argeș”. Bucureșteanul Paul Dinu Grințescu, fost prieten intim și om de casă al deputatului PSD de Argeș, a făcut, printr-o scrisoare adresată conducerii PSD din 2015, o serie de dezvăluiri fără precedent despre Mircea Drăghici. PUTEREA redă integral scrisoarea lui Paul Dinu Grințescu. publicată de cotidianul argeșean în anul 2015:

 

„Bună ziua!

Într-o deplină sinceritate vă aduc la cunoştinţă următoarele: Seara zilei de 9 septembrie 2013 a pus capac prieteniei mele cu domnul Drăghici Mircea Gheorghe, deputat de Argeş, trezorier la nivel naţional al PSD, chestor al Camerei Deputaţilor. Motivaţia este una simplă: am primit un mesaj pe mobil din partea dânsului, jignitor şi ofensator, care mă determină să vorbesc!

„Toți banii pentru mașină au fost plătiți inițial din banii prietenilor mei și ai mei, fiind ulterior restituiți din banii PSD, din trezorerie”

Faptele:

În 2010 am preluat pentru câteva luni serviciile de curăţenie din PSD Kiseleff nr.10 şi Ion Ionescu de la Brad, un ajutor acordat în nume personal, ce depăşeşte 2 miliarde lei vechi, sume cuprinse în servicii de curăţenie, angajaţi, plăţi la stat, materiale de curăţenie, mochetele roşii din sediile PSD, aspiratoarele etc, ajutor pentru care nu am cerut nimic nimănui şi de pe urma căruia nu am beneficiat de absolut nimic! Dar m-am împrietenit cu Mircea Gheorghe Drăghici! O greşeală pe care acum o regret! L-am prezentat familiei mele şi familiei Cazacu Cornelia (fosta doamnă senator) şi Dan, cumnatul lui Cristescu Dan şi Dana (compania Eurovia Construct Internaţional) care acum este naşul lui (vă imaginaţi de ce), multor oameni de top 300. Prietenia cu ei  a dus la cumpărarea în primă fază a maşinii Audi Q5 (model 2012), în sensul că am făcut chetă în familie pentru a-i cumpăra această maşină! Cu mine personal a fost la Audi Vitan, eu i-am configurat maşina, avea în Banca Raiffeisen câteva mii de euro, autoturismul costând 53.000 euro.Toţi banii pentru maşină au fost plătiţi iniţial din banii prietenilor mei şi ai mei, fiind ulterior restituiţi din banii PSD din trezorerie, la sfârşitul anului 2012, mai puţin banii luaţi de la familia Kajanto, nașii mei, 330 milioane lei, pe care refuză să-i plătească. Da, din trezorerie!… Nu aici se termină povestea!

„Apartamentul din Monte Carlo Tower, nr 4, București, a fost reținut de nașii mei și ulterior vândut către Georgiana”

Apartamentul din Monte Carlo Tower, nr. 4, Bucureşti, a fost reţinut de naşii mei, familia Kajanto, Adrian și Lidia, pentru fata lor. La rugăminţile mele a fost vândut către el, de fapt către Georgiana Popescu care este proprietara, el neputând trece apartamentul în declaraţia de avere, neputând să justifice peste 125.000 euro costul apartamentului, toate lucrurile din apartament. O parte din bunuri și din apartament au fost cumpărate cu banii din trezoreria PSD, pentru care pot proba cu facturi, în sensul că facturile sunt pe USL, bunurile sunt la Drăghici în casă, în apartamentul din Monte Carlo Tower nr. 4 şi în casa din Curtea de Argeş! Luat la bani mărunţi nu va putea justifica bunurile. Ştiu ce scriu în cunoştinţă de cauză! Maşina Georgianei, Mitsubishi ASX, a fost plătită din banii Georgianei o parte, şi o parte de la mine, Georgiana returnându-mi banii în câteva zile, tot la fel, cu mine şi în prezenţa mea, a fost configurată maşina Georgianei. Nu pot spune de unde a avut banii, neştiind! Casa din Curtea de Argeş a beneficit de îmbunătăţiri semnificative, un foişor construit în spatele casei, de lux, în termopane, mobilier, frigider, totul de cel mai înalt standard calitativ, lucruri personale, cauciucuri şi jante pentru Audi Q5, sera din faţa casei, gardul şi tot ceea ce este la Curtea de Argeş, etc, toate din banii PSD-ului! Vă declar toate acestea pentru că adevărul trebuie să iasă la iveală şi asemenea indivizi să nu mai existe printre noi!

„Nu a declarat plicurile încasate în PSD, la trezorerie, cumpărându-și bunuri de valori mari”

Nu a declarat plicurile încasate în PSD, la trezorerie, cumpărându-şi bunuri de valori mari, plimbări prin ţări străine, pe care nu le poate justifica! Avem poze împreună, evenimente împreună, revelioane împreună, nu l-am jignit niciodată, ba dimpotrivă, am făcut tot ceea ce este posibil să îl ajut, soţia mea, doctor Nicoleta Dinu Grinţescu, specializată în reumatologie şi naşa mea, Kajanto Lidia – specializată în oncologie-radioterapie, l-au ajutat în numeroasele lui probleme medicale şi ale Georgianei! (…) Am dorit să ştiţi toate aceste lucruri, dumneavostră domnule Prim Ministru Victor Ponta, domnule senator Ilie Sârbu şi domnule Secretar General Executiv al PSD Dragnea Liviu. Nu doresc să-i arătaţi aceste rânduri, să îl judece domnul Ponta Victor şi să decidă în consecinţă! Eu şi alte persoane din PSD ştim realitatea şi putem proba oricând cele scrise aici! Aştept răspunsul dumneavostră după care voi face publice toate acestea! Nu doresc să vă plictisesc dar aceasta este realitatea pură! Îmi cer scuze pentru tot deranjul creat!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz