2020-04-08 13:07

OFICIAL: Lia Olguța Vasilescu e candidatul PSD la Primăria Craiova

 |  23:17
OFICIAL: Lia Olguța Vasilescu e candidatul PSD la Primăria Craiova

Lia Olguţa Vasilescu a postat, joi, pe pagina de Facebook, un mesaj prin care îşi anunţă, în mod oficial, candidatura la Primăria Craiovei. Fostul ministru spune că în sondaje oamenii o consideră cel mai bun primar al Băniei.

Lia Olguţa Vasilescu a decis să renunţe la postul de deputat din Parlamentul României şi să candideze la Primăria Craiovei. Anunţul a fost făcut chiar de fostul ministru al Muncii, pe Facebook.

”Astazi, Biroul Permanent Municipal Craiova a aprobat, in unanimitate, candidatura mea la Primaria Craiovei. Am fost foarte onorata sa constat, in urma sondajului de opinie realizat, ca locuitorii orasului considera ca am fost cel mai bun primar de dupa revolutie si ca un procent foarte mare dintre ei isi doresc sa revin ca primar. Le multumesc pentru incredere, atat lor cat si colegilor mei, si ii asigur ca, in urmatorii patru ani, voi depune toate eforturile pentru ca toti cetatenii sa se regaseasca in proiectele primariei!

In perioada imediat urmatoare voi prezenta echipa si programul cu care vin la primarie, cu o lista de investitii necesare nu doar pentru ridicarea gradului de confort, ci si pentru a avea cel mai frumos municipiu resedinta de judet din Romania!” a scris Lia Olguța Vasilescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-05Parerea ta...

ROMANES
06 Mar 2020

Aha . Ursoaica lui Cazangiu , mare Bastan Stabor de Craiova
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine