2019-08-18 07:54

OLGUŢA, încă un ATAC la Grindeanu: Doar EL credea că e pe VIAŢĂ pe acel scaun

 |  10:40
OLGUŢA, încă un ATAC la Grindeanu: Doar EL credea că e pe VIAŢĂ pe acel scaun

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a comentat, printr-o postare pe Facebook, că „dintre toţi miniştrii guvernului, numai premierul nu ştia că semestrial se face o evaluare a implementării programului de guvernare” şi că “doar el credea că e pe viaţă în pe acel scaun”.

Ministrul Muncii i-a mai transmis premierul că ar fi putut afla despre evaluare ”măcar de la tv”, urmârind emisiunile la care a participat şeful partidului.

"Se pare că dintre toţi membrii guvernului, numai premierul nu ştia că semestrial se face o evaluare a implementării programului de guvernare. Monitorizarea presei nu se mai face la guvern? Măcar de la tv ar fi aflat, din emisiunile în care a fost prezent Liviu Dragnea. Doar el credea că e pe viaţă în scaunul acela…”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe contul său de Facebook. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-15

In legatura cu acest articol...

DRAGNEA a făcut ANUNȚUL: „Toți miniștrii PSD au demisionat, facem un nou Guvern cu ALDE!”

GRINDEANU îi dă replica lui DRAGNEA: „Nu îmi dau DEMISIA! E Guvernul României, nu al CExN-ului!”. În ce condiții spune că ar pleca totuși de la Palatul Victoria

Asul din mâneca lui GRINDEANU! Ce le transmite el miniștrilor care și-au dat deja DEMISIA
Parerea ta...

NEDUMERITUL
15 Iun 2017

trepanatii care voteaza PSD sunt multumiti cu panarama asta sau cu cea de la llfov?vai de capul vostru tembelilor va conduc boarfele si puscariasii
ANONIM
15 Iun 2017

Considerați că intervanția doamnei Vasilescu pune în evidență unele aspecte referitoiare la chestiunea "integrării" dumneaiei în guvernul condus de domnul Grindeanu ?
DODON DE CRAIOVA
15 Iun 2017

Oteanca btiva,Zaibarul este baza !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray