2020-08-14 17:30

Olguţa VASILESCU a reacţionat şi i-a transmis un MESAJ ACID lui Klaus Iohannis

 |  12:02
Olguţa VASILESCU a reacţionat şi i-a transmis un MESAJ ACID lui Klaus Iohannis

La o zi după ce Klaus Iohannis a afirmat că guvernarea PSD a reprezentat “”un întreg asalt asupra statului de drept şi a democraţiei din România”, Lia Olguţa Vasilescu i-a transmis şefului statului că de la preluarea guvernării, social-democraţii s-au ocupat de creşterea pensiilor, a salariilor şi au luat mai multe măsuri pentru studenţi şi în domeniul protecţiei sociale, respingând afirmaţia şefului statului că s-au ocupat de justiţie ca să îi scape pe corupţi.

"Klaus Johannis spune ca primul lucru pe care l-a făcut guvernarea PSD-ALDE a fost să se ocupe de Justiţie ca să îi scape pe corupţi. Fals! Prima ordonanţa de urgenţă dată de guvernul din 2017, după OUG 1/2017, care se referea la reorganizarea ministerelor, este OUG 2. Aceasta prevedea creşterea pensiilor, a salariilor, a burselor studenţeşti, transport gratuit pe CFR pentru studenţi şi alte măsuri de protecţie socială. Ne-am concentrat pe problemele cetăţeanului încă de la începutul guvernării. În ceea ce priveşte corupţii, îi recomand lui Klaus Johannis să se uite în oglindă: va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale şi care a luat case prin fraudă dovedită de instanţe judecătoreşti", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-24Parerea ta...

OLGUTA FATA VITREGA A LUI ILIC
24 Mar 2019

pensii si salarii minciuni si hotie bolsevica
ANONIM
24 Mar 2019

NULITATI UMANE. GUNOAIE UMANE. ZOI UMANE. ETC FAC POLITICA UNEI NATIUNI AFLATA IN PRAGUL DISPARITIEI DUBIOASE DIN ISTORIA LUMII.
MAFIA PSD
24 Mar 2019

De la venirea la putere a mafiei psd , veniturile pensionarilor au fost diminuate. Nu s-au indexat pensiile cu rata celei mai mari inflatii din Europa , taxele locale s-au marit si a crescut acciza la combustibil . Euro este 4,76 iar robor maxim istoric. Mafia i-a inșelat pe pensionari.
FREACA MENTA
24 Mar 2019

CE DRACU MAI VREA SI CHILOTAREASA URSOICA ? IL TRIMITE PE COCALARUL CAZANGIU IN EUROPA SA PLECE SI EA IN LUME CU PASAPORT DIPLOMATIC DEA MOACA DEGEABA . SA VEZI DRUMURI SI PLIMBARI PE EA ATUNCI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz