2019-05-26 02:09


Olguța Vasilescu anunță DEZASTRUL: ”Vor fi EXCLUDERI din PSD și 100% remaniere”

 |  23:25
Olguța Vasilescu anunță DEZASTRUL: ”Vor fi EXCLUDERI din PSD și 100% remaniere”

Ministrul Muncii și lider marcant al PSD, Lia Olguța Vasilescu face dezvăluiri importante înainte de ședința Cex de luni a partidului. Ea e convinsă că guvernul Dăncilă va trece printr-o remaniere necesară și că PSD va avea parte de excluderi.

”Este foarte posibil să fie excluderi. Nu este vorba de președintele PSD dacă colaborează bine, este vorba de ce se întâmplă în Parlamentul României. Nu putem fi șantajați de colegii de partid pentru că au pierdut o funcție. Eu îmi păstrez pentru mâine ce vreau să spun într-o ședință de partid. Dacă avem o soluție agreată de majoritatea, nu ar fi o problemă. Nu știu dacă e parlamentar sau nu, orice vot în Parlament este bun, când îți strică majoritatea și îi împinge și pe alții, atunci nu cred că ar trebuie să avem rețineri cu atât mai mult cu cât se vor îndrepta către PSD mai mulți parlamentari. Din punctul meu de vedere vor trebui să fie niște excluderi” a declarat Lia Olguța Vasilescu, duminică seara la Antena 3.

Ministrul Muncii a vorbit și despre remanierea Guvernului care se pregătește în perioada următoare.

”100% va fi remaniere. Eu m-am uitat pe programul de guvernare transmis de colegi. Sunt lucruri extraordinare care s-au făcut, avem mulți miniștri care nu au comunicat bine, sunt sute de școli contruite în România. Mii de kilometri de drumuri. Avem o problemă de comunicare” a mai spus Olguța Vasilescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-05

GALERIE MEDIA

Citeste si:
Dragnea și-a CONVOCAT apropiații la o ședință la ceas de seară

TAGURI: lia olguta vasilescu, excluderi, psd, guvern, remaniere, dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
04 Noi 2018

OLPUTA , IAR SE PISA PE LA TOATE COLTURILE
CARDAN
05 Noi 2018

M-A FECALIZEZ PE FITUICA VOASTRA . UNDE ESTE EMAILUL MEU REFERITOR LA BETIVA NIMFOMANA OLPUTA ?
CAMILA RODELA
05 Noi 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri


STARBAG