2019-05-26 08:09


Olguța Vasilescu are o PRESIMȚIRE: ”E posibil să fiu chemată din nou la DNA ca răzbunare”

 |  23:24
Olguța Vasilescu are o PRESIMȚIRE: ”E posibil să fiu chemată din nou la DNA ca răzbunare”

Lia Olguța Vasilescu a afirmat, marți, la Antena 3, că nu exclude să fie chemată din nou la DNA, ca răzbunare în războiul politic, pentru că această instituție nu s-a schimbat după plecare lui Kovesi de la conducerea sa.

Va mai cheama la DNA? "E foarte posibil - sistemul nu s-a schimbat deloc. Dacă cineva îți închipuie că legile pe care le-am adoptat noi în Parlamentul României au schimbat ceva în sistemul acesta de forțe se înșeală amarnic.

S-au făcut niște pași, ne-a întors înapoi tot Președinția și Curtea Constituțională în câteva cazuri, s-au reluat aceste legi în Parlament, iar la DNA nu s-a schimbat absolut nimic: sunt aceiași oameni care instrumentează dosare și se comportă la fel. Nu m-ar mira nimic", a spus Lia Olguța Vasilescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-05

TAGURI: olguta vasilescu, dna, kovesi, razbunare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRADATORI DE TARA
04 Dec 2018

AI TERMINAT LEGEA PENSIILOR ? AI FUGIT CA O LASA. ACUM VREI SA DISTRUGI ALT MINISTER . CE DRACU TREBUIE 28 - 30 MINISTERE CU GASCA LOR SI MAFIOTI ? CIND SE APLICA LEGEA CU 300 DE PARLAMENTARI ????? MAI SUNT 15 MILIOANE DE LOCUITORI . ACUM TRADATORI SE PUPA CU UDMR . DISTRUGETI ROMANIA TRADATORILOR , PENTRU UN BANDIT HOT
CAMILA RODELA
05 Dec 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri


STARBAG