2019-10-22 22:46

Olguța Vasilescu, ATAC la Tudose: Nu este cazul să participe la miting deoarece nu e pro-PSD

 |  09:58
Olguța Vasilescu, ATAC la Tudose: Nu este cazul să participe la miting deoarece nu e pro-PSD

Lia Olguţa Vasilescu a declarat, luni seară, la România TV că a fost aprobată cererea PSD de organizare a mitingului de duminică. Ministrul susţine că nu este un miting pro-PSD, ci un miting de protest faţă de abuzuri. De asemenea, aceasta a adăugat că pe 9 decembrie, la aceeaşi oră, vor avea loc mitinguri în mai multe oraşe din ţară. Olguța Vasilescu a subliniat faptul că la acest miting nu sunt aşteptaţi doar membri şi susţinători ai PSD, ci şi cei care se regăsesc în devizele manifestaţiei.

"Rămâne bătut în cuie, a fost aprobată cererea PSD de organizare a acestui miting, diferenţa dintre noi şi ceilalţi e că protestăm respectând legea, îi aşteptăm nu doar pe PSD-işti, ci şi pe alţi craioveni, având în vedere ca nu e un miting pro-PSD. Nu trebuie să convingem pe cineva de forţa PSD în judeţul Dolj, nici să convingem ceea ce a însemnat administraţia PSD: s-a construit cel mai mare spital, cel mai frumos stadion, ne mândrim.

Vom organiza un miting de protest faţă de cei care nu înţeleg forţa votului, un guvern nevotat de nimeni şi pus de stradă, aşa cum a fost Guvernul Cioloş care tocmai pentru că nu a reprezentat pe nimeni, că nu a răspuns în faţa nimănui nu a făcut nimic la guvernare, câştigând titlul de guvernul 0, protestăm împotriva abuzurilor. Nu l-am văzut nici pe Portocală plătind în vreun fel pentru abuzuri, va ieşi cu o pensie foarte mare şi nu va fi deranjat, nu vom vedea nicio Claudia Roscu, care a anchetat oameni prin hoteluri, doar mutată la alt Parchet unde va face mult rău...cei care au greşit trebuie să plătească.

Nu poţi pe aceeaşi lege pe care una intră la închisoare pentru că a văruit blocuri să-şi facă oraşul mai frumos, iar altul devine preşedinte, deşi a făcut acelaşi lucru şi vine să dea lecţii de moralitate din cele 6 case luate cu acte false, ajunge şi cu plânsul multora pe la înalte porţi care nu fac altceva decât să arunce cu noroi în România", a spus ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu a spus că se aşteaptă ca la acest miting să iasă în stradă peste 25.000 de protestatari"V-am dat foarte multe exemple de abuzuri şi mai avem foarte multe pe care le vom da la acest miting pe care ne aşteptăm să-l organizăm destul de bine, protestam împotriva tuturor lucrurilor care rulează peste tot de 2 zile. La aceeaşi oră, în mai multe oraşe din ţară vor avea loc mitinguri, suntem doar primii care ne-am anunţat. Este un partid foarte unit. Premierul nu cred ca este cazul să participe la miting deoarece nu e pro-PSD, e miting de protest la care nu sunt aşteptaţi doar membrii de partid, toţi care se regăsesc... Vor fi mai mult de 700 ... faţă de cel al PNL... vom scoate mai mult, cred că oamenii vor veni singuri la miting, nu trebuie să-şi asume cineva că face efort, peste 25.000, nu ştiu să vă spun, întrebati ceilalţi lideri", a declarat Lia Olguţa Vasilescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-05Parerea ta...

HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
05 Dec 2017

ce mai face dADDY ILICI iLIESCU?......esti bastardul lui Iliescu BITCH...stim cine esti
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Jocul preferat al Olguței: alba-neagra pe salarii De aproape un an de zile, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, anunță pe toate posturile TV, și prin postări online, că salariile bugetarilor vor crește, mai ales după ce contribuțiilor sociale au trecut de la angajat la angajator
05 Apr 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray