2020-06-01 08:56

Olguța Vasilescu îi dă REPLICA lui Ludovic Orban: ”Păi, să o FACĂ, zic!”

 |  22:39
Olguța Vasilescu îi dă REPLICA lui Ludovic Orban: ”Păi, să o FACĂ, zic!”

Fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu a reacționat ironic, pe Facebook, după ce Ludovic Orban a spus că lui nu i se pare normal ca IT-iștii să fie scutiți de plata impozitului pe venit.

"Păi, au câștigat alegerile pe mâna lor! Să o facă, zic!", a scris fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Mediaș, că nu i se pare normal ca cei care lucrează în IT să fie scutiți de plata impozitului pe venit.

"Mie nu mi se pare normal ca IT-iștii să fie scutiți de plata impozitului pe venit. IT-iștii câștigă cel mai bine în România. A fost o perioadă în care să stimulezi, ca oamenii să se ducă spre zona de IT, acuma nu mi se pare normal, vă spun sincer. De ce? Păi un angajat dintr-o forjă sau un șofer de TIR care muncesc în condiții extrem de grele trebuie să plătească impozit pe venit și altul care încasează venituri semnificative și altul care încasează venituri dintr-o muncă mai mult intelectuală, mentală fără discuție, de ce să nu plătească impozit? Neutralitatea fiscală e un principiu fundamental. Orice venit trebuie impozitat”, a spus Orban, într-o conferință de presă .  

El a susținut că nu pot fi create "facilități fiscale care îmbracă forma unor privilegii".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-01

In legatura cu acest articol...

Ludovic Orban dă SEMNALUL: ”Orice venit trebuie IMPOZITAT”

Papa Francisc, CEREMONIE cu peste 140.000 de oameni la Iași: ”Să vă RUGAȚI pentru mine!”
Parerea ta...

DUELUL
02 Iun 2019

Pe hoții mărunți ii trimitem la închisoare iar pe cei mari ii numim în funcții publice si de STAT. Dar credem cin vorbele domnului-lui N. IORGA sunt perfecte pentru dna. Olguța Vasilescu. Citez: Intre păcătoși, șiretenia e genialitate și nerușinare vitejie.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine