2020-02-26 22:48

Olguța Vasilescu îl atacă dur pe Cozmin Gușă: Nu mă simt confortabil cu el în PSD

 |  12:41
Olguța Vasilescu îl atacă dur pe Cozmin Gușă: Nu mă simt confortabil cu el în PSD

Vestea intrării lui Cozmin Gușă în PSD i-a luat prin surprindere pe mulți cei implicați în viața publică, inclusiv unii membri marcanți ai social-democraților.

Deputatul PSD, Lia Olguța Vasilescu, susține că nu se simte confortabil cu sosirea în PSD a patronului Realitatea TV, Cozmin Gușă. Olguța Vasilescu consideră că acesta a venit ”pe nepusă masă” și este deranjată că a fost primit un om care patronează o televiziune care a fost vârf de lance împotriva PSD.

”Nu, nu mă simt confortabil. Am aflat din presă. Este adevărat că statutul PSD permite oricărui cetățean să se înscrie în partid. Conform statutului, orice cetățean poate să se înscrie în PSD (...) Ce să facem? Va fi un simplu membru de partid, doar nu vă imaginați că va veni să conducă partidul.

Cred că mulți nu sunt confortabili, nu cu faptul că domnul Gușă a venit în partid, ci că a venit, așa, pe nepusă masă. El nu este doar un om care a atacat PSD, ci proprietarul unui post de televiziune care a fost vârf de lance al atacurilor împotriva PSD, în această perioadă. Ne întrebăm de ce a scăzut PSD? Din cauza faptului că niște oameni au operat cu niște lozinci.”, a spus Lia Olguța Vasilescu, la TVR, în cadrul emisiunii România 9.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-30Parerea ta...

EROS
30 Oct 2019

Olguța Vasilescu! Nu lăsaţi pasiunea să dispară dintre voi, vestea intrării lui Cozmin Gușă in joc este o lauda si încercaţi mereu mişcări noi şi lucruri inedite pentru a vă satisface reciproc!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine