2019-12-05 17:28

Olguța Vasilescu îl AVERTIZEAZĂ pe Iohannis: ”Nu vom face o nouă propunere”

 |  22:07
Olguța Vasilescu îl AVERTIZEAZĂ pe Iohannis: ”Nu vom face o nouă propunere”

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, marţi seară, că Guvernul nu va face o nouă propunere de rectificare bugetară, întrucât au fost programate plăţi "necesare şi urgente", iar avizul CSAT este unul consultativ. Vasilescu a menţionat că decizia va aparţine juriştilor, care discută pentru a vedea cum se poate ieşi din acest "impas", relatează News.ro.

ntrebată dacă se va face o nouă propunere de rectificare bugetară, Vasilescu a afirmat: „Nu există aşa ceva, să facem o nouă rectificare bugetară, nu există, pentru că am programat toate aceste plăţi care sunt necesare şi urgente. Facem acum o nouă rectificare? Ne trimite acasă ca pe şcolari, duceţi-vă şi refaceţi-vă temele şi veniţi la mine şi lăsaţi-mi banii de la serviciile secrete şi de la Administraţia Prezidenţială în pace? Nu înţelege că nu e şeful Guvernului, are alte atribuţii, iar acel aviz e consultativ. Foarte bine, nu s-au înţeles în CSAT, ieşea aviz negativ şi mâine puteam să facem rectificarea bugetară”.

Ministrul Muncii a spus că se aşteaptă ca juriştii să se pronunţe pentru a vedea care este ieşirea din acest "impas".

„Aşteptăm ca juriştii să se pronunţe (...) noi nu putem să renunţăm la ceea ce ne-am propus să facem în această rectificare bugetară. Este o decizie pe care o vor lua juriştii, ştiu că la ora actuală se discută ca să vedem cum ieşim din acest impas”, a spus Vasilescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-05Parerea ta...

ANONIM
04 Sep 2018

DALE PENSI SPECIALE LA PRIMARI SI DOCTORI IN APARARE A LUI GENERALISIMUL OPREA . SA DEA BANCA NATIONALA SI TRZORERIA , LUI DARIUS VILCOV . SA MAI FACA 50 MINISTERE SI AGENTI , PE LINGA CELE 28 MINISTERE FANTOMA . SA MAI FACA ANGAJARI LA STAT PE LINGA CEI 1 , 5 MILIOANE DE TRINTORI CU SALARI BAROSANE
SCARBA EXTREMA!
05 Sep 2018

Provoci scarba extrema cand vad ca stalcesti gramatica bai loaza analfabeta. Iata romanii lui iohanus,acestia suntTin cu un antiroman care vrea sa dea gazele din M Neagra gratis la straini
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray