2020-07-06 20:38

Olguța Vasilescu îl DĂ DE GOL pe Liviu Dragnea. Ce anunț va face duminică seara

 |  21:10
Olguța Vasilescu îl DĂ DE GOL pe Liviu Dragnea. Ce anunț va face duminică seara

Fostul ministru al Muncii, Lia OLguța Vasilescu a vorbit, vineri, despre marele anunț pe care liderul PSD, Liviu Dragnea, îl va face duminică, după alegeri. Deși s-a speculat că este vorba de candidatura lui Dragnea la prezidențiale, Olguța Vasilescu are o altă explicație.

Potrivit acesteia, Dragnea ar putea anunța că se însoară.

„Poate sa fie orice fel de anunt, inclusiv ca se insoara. Nu negati aceasta ipoteza? Poate sa fie orice fel de anunt”, a spus Lia Olguța Vasilescu, conform Capital.

Întrebat dacă duminică seară va anunța un candidat comun PSD-ALDE la alegerile prezidențiale, Liviu Dragnea a spus, râzând: „Duminică seară voi anunța ceva”.

  Întrebat la Adevarul dacă s-a hotârât să candideze la președinție, Liviu Dragnea a spus: ”După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm. (…) Dacă mă întreba acum un an cineva, spuneam că nu. Starea indusă în naţiune de către Iohannis îmi creează convingerea că bătălia pentru funcţia prezidenţială e foarte importantă. Eu nu sunt Cassandra. Încă 5 ani de zile, de tot ce s-a făcut bun se va alege praful. Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni. Această funcţie devine importantă. PSD se va pronunţa duminică seara”.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-24Parerea ta...

DEGRADAREA TARI
25 Mai 2019

URSOICA PARCA ARE O MACIUCA IN FATA , RIDICATA PINA LA TITE SI II TINE CURU LUI FEMEIA DIRECTORULUI OMW - PETROM . O GASCA DE COMORA FAMIGLIA
MACACPEDRAGNEA
25 Mai 2019

DUMINICA SEARA BORFASUL NATIONAL VA ANUNTA CA SE SINUCIDE . AMIN .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz