2019-08-20 04:01

Olguța VASILESCU nu își face griji de REMANIERE. De ce spune că miniștrii actuali nu sunt ca tehnocrații

 |  10:33
Olguța VASILESCU nu își face griji de REMANIERE. De ce spune că miniștrii actuali nu sunt ca tehnocrații

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a afirmat, vineri, la Antena 3, că tot ce era de aplicat din programul de guvernare pe Ministerul Muncii s-a aplicat, iar din acest motiv nu își face griji că ar putea fi remaniată.

"Să știți că și eu sunt evaluată ca și domnul Grindeanu, nu sunt din echipa care face evaluarea miniștrilor....Nici eu nu îmi fac griji, pentru că tot ce a fost de aplicat din programul de guvernare pe ministerul meu s-a aplicat, dar este o decizie pe care o va lua partidul, în urma acestei comisii, a raportului acestei comisii. Și încă o dată, cred că a precizat foarte bine Liviu Dragnea: nu miniștrii sunt evaluați, sau premierul, ci programul de guvernare în ansamblu, cum s-a aplicat el, pentru că aveau niște termene foarte precise toți și, dacă sunt unii care nu și-au respectat aceste termene, au de ce să își facă griji", a spus Lia Olguța Vasilescu, întrebată dacă Partidul Social Democrat are ceva a îi reproșa premierului Grindeanu, potrivit Agerpres.

Acesta a afirmat că și-a depus demisia în alb atunci când a devenit ministru, tot așa cum și-a depus-o la partid când a devenit primar susținută de un partid politic.

 

DEZNODĂMÂNTUL, săptămâna viitoare

"Noi nu suntem ca tehnocrații, să venim în niște funcții fără să fim votați de nimeni, fără să fim susținuți politic de nimeni. Noi suntem oameni politici care ne-am asumat în campania electorală un program de guvernare și niște măsuri și cred că aceste măsuri trebuie să se vadă. Legea salarizării este una dintre ele. Că e o întârziere de două luni de zile, eu zic că nu e un capăt de țară, pentru că nu cred că s-a așteptat cineva, și liderii de sindicat să știți că, între patru ochi, recunosc acest lucru, nu se aștepta nimeni să li se dubleze salariile", a mai spus Lia Olguța Vasilescu.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că speră ca raportul privind evaluarea programului de guvernare să fie gata duminică, iar săptămâna viitoare să fie convocat Comitetul Executiv Național al partidului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray