2020-07-04 02:44

Olguța Vasilescu: Ospiciul PNL livrează câte o ticăloșie pe oră!

 |  13:00
Olguța Vasilescu: Ospiciul PNL livrează câte o ticăloșie pe oră!

Fostul ministru Lia Olguța Vasilescu s-a lansat într-un atac dur împotriva liberalilor, după ce Ludovic orban a anunțat că ia în calcul o OUG pe justiție.

„Ce ziceau "profesionistii" lui peste? Ca cine da OUG pe Justitie trebuie scos in afara legii si bagat la puscarie! Ce fac ei acum? Dau OUG pe Justitie! Ba inca mai si santajeaza ca nu cumva sa se atace la Curtea Constitutionala ce fac ei... Ca fac si mai urat! Ospiciul PNL livreaza cate o ticalosie pe ora!”, scrie Vasilescu pe Facebook.

Ludovic Orban a declarat, luni, că abrogarea recursului compensatoriu va intra în proiectul de lege pe care Guvernul își angajează ”răspunderea în justiție”, dacă proiectul de lege existent în Parlament nu va fi aprobat de Camera Deputaților.

Ludovic Orban a declarat că, dacă se dorește tergiversarea, iar reglementările pe Justiție pentru care se dorește asumarea vor fi atacate la Curtea Constituțională, atunci Guvernul va da Ordonanță de Urgență. În caz contrar, a spus premierul, există riscul unei adevărate paralizii în sistemul judiciar.

”Dacă intră în vigoare pensionarea anticipată a magistraților, există riscul să dispară din sistem aproape 2.700 de magistrați. Vă dați seama că va fi paralizată activitatea parchetelor și a instanțelor. În acest mod, accesul la justiție al cetățeanului va fi restricționat dramatic, oamenii nu vor putea să-și găsească dreptatea în instanțe pentru că instanțele vor fi supraaglomerate.

Dacă există dorința de a tergiversa și se va ajunge și la CCR, vom face ce avem la dispoziție. Dacă nu se modifică articolele, Justiția va fi paralizată și nu vom accepta asta.

Suntem obligați să apelăm la OUG, care să ne permită să adoptăm rapid aceste modificări”, a declarat Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-03Parerea ta...

WERNNER
03 Dec 2019

nu poate nimeni sa o opreasca pe aceasta bitch retardata?
DEMOCRAțIE
03 Dec 2019

Cine o sancționează pe dna Olguta Vasilescu pentru atacurile dure împotriva Guvernului și al Justiției ?
URSOICA
03 Dec 2019

Ursoaica lui Cazangiu , iar isi da chiloti jos , in piata publica
ION IONESCU
04 Dec 2019

Frustrata cu centura neagră la tot ce a înghițit PSD caută sa rămână sub lumina reflectorului
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz