2019-11-12 13:38

Olguța Vasilescu pune PRESIUNE pe Viorica Dăncilă: ”E OBLIGATĂ să își asume candidatura!”

 |  23:04
Olguța Vasilescu pune PRESIUNE pe Viorica Dăncilă: ”E OBLIGATĂ să își asume candidatura!”

Lia Olguța Vasilescu pune presiune pe liderul PSD, Viorica Dăncilă, căreia îi cere să candideze la alegerile prezidențiale din partea principalului partid de la guvernare.

”Ar fi prima oară când s-ar întâmpla ca președintele partidului și premier în funcțiune să nu își asume candidatura la președinția României. Eu îmi mențin părerea de acum 8 luni: președintele partidului să candideze. Din punctul meu de vedere nu cred că vor fi surprize foarte mari. Viorica Dăncilă va fi obligată să își asume candidatura.”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, conform Stiripesurse.ro.

Conducerea PSD se reuneşte marţi, la Palatul Parlamentului, pentru a decide candidatul la alegerile prezidenţiale, care urmează să fie validat în cadrul unui congres al partidului anunţat pentru data de 3 august. Gabriela Firea şi Viorica Dăncilă şi-au anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale, Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici retrăgându-se din cursă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-22

In legatura cu acest articol...

Viorica Dăncilă o PUNE LA PUNCT pe Firea: ”Îşi va pierde portofoliul de primar!”

Jocuri de CULISE în PSD pentru prezidențiale. Dezvăluirile lui Codrin Ștefănescu

Fiul lui Gabriel Oprea, ANGAJAT la Ministerul Agriculturii. Cu ce se ocupă
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Jocul preferat al Olguței: alba-neagra pe salarii De aproape un an de zile, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, anunță pe toate posturile TV, și prin postări online, că salariile bugetarilor vor crește, mai ales după ce contribuțiilor sociale au trecut de la angajat la angajator
05 Apr 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray