2019-10-23 15:55

Opoziția cere REVOCAREA lui Liviu Dragnea. Liderul PSD reacționează

 |  22:01
Opoziția cere REVOCAREA lui Liviu Dragnea. Liderul PSD reacționează

Opoziţia parlamentară vrea revocarea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor. PNL, USR, PMP şi parlamentarii independenţi, grupaţi în jurul lui Victor Ponta, au depus un proiect care să simplifice demiterea preşedintelui Camerei

Opoziţia îşi doreşte să îl demită pe Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor, însă demersul pare imposibil în acest moment.

Şi asta pentru că Regulamentul acestui for prevede că revocarea preşedintelui se poate face doar la iniţiativa grupului care l-a propus, în cazul de față PSD. Opoziţia a depus miercuri un proiect de modificare a Regulamentului.

Raluca Ţurcan, deputat PNL: “Preşedintele Cametei Deputaţilor să poată fi revocat la propunerea unei treimi din numărul deputaţilor. A devenit personajul care transformă forul de bază al legiferării din România într-o instituţie aflată la cherem personal.”

Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor: “Din 2016 şi până astăzi, singurul proiect politic al lor şi al preşedintelui Klaus Iohannis este dispariția mea”, a fost replica lui Liviu Dragnea, la solicitarea Ştirilor PRO TV.

Demersul de modificare a Regulamentului Camerei este semnat de PNL, USR, PMP, dar şi de deputaţii independenţi din jurul lui Victor Ponta. În sesiunea parlamentară din primăvară, o iniţiativă similară a fost respinsă la vot, însă acum opoziţia speră să primească ajutor şi din partea acelor social-democraţi nemulţumiţi de Liviu Dragnea, care i-au cerut public demisia de la şefia PSD şi din fruntea Camerei Deputaţilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-26Parerea ta...

ANONIM
26 Sep 2018

AU FOST TIMPITI SI OI PROSTE , VOTIND LA GRAMADA IMBECILA . ACUM MAFIOTUL RIDE DE EI
VIN OAMENI VERZI - ROSI .
27 Sep 2018

A MAI AVUT UN FRATE COLONEL DE POLITIE DE INFORMATI PE JUDETUL TELEORMAN . DECEDAT LA DATA DE 24 AUGUST 2013 , DIN MOTIVE MEDICALE . ADICA ERA PASIONAT DE TIGARI SI BAUTURA . CU NUMELE DE = VIOREL DRAGNEA = DECEDAT LA 58 ANI . DECI ASCHIA NU SARE DEPARTE . A FOST . URMARIT SI IN DOSAR CU REFERENDUMUL . DAR SI TASU FOST POLITIST . DE ACEIA A FACUT SI FACULTATEA LUI BOMBONICA DIN ALEXANDRIA
CIUMA ROSIE PORCINA
27 Sep 2018

duca-se dracului de flausat cu toate curvele si slugile lui complici la furturi si mafioti prin Brazilia
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray