2019-07-18 14:23

Opoziția denunță «prostia extraordinară» a guvernării PSD-ALDE. Ajutorul pentru IT-iști, atacat: «Its economy, stupid...»

 |  12:44
Opoziția denunță «prostia extraordinară» a guvernării PSD-ALDE. Ajutorul pentru IT-iști, atacat: «Its economy, stupid...»

Decizia Guvernului Tudose de a da ajutoare de stat companiilor din IT și cercetare-dezvoltare pentru a nu scădea salariile angajaților ca urmare a transferului de contribuții sociale arată prostia extraordinară a acestei guvernări, susține Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL.

„Desi au afirmat cu insistenta ca nu vor scadea salariile in 2018, dupa transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat, guvernul PSDragnea recunoaste acum ca sunt sectoare unde salariile urmeaza sa scada.

Pentru salariatii care pana acum aveau impozit zero pe venit, transferul contributiilor sociale in sarcina angajatului duce la o scadere a salariului net cu cca. 7%. Asta inseamna ca din ianuarie 2018, un IT-ist, de exemplu, cu un salariu de 4000 lei net va castiga cu 280 lei mai putin.

Sa vii acum si sa dai ajutoare de stat, din bugetul national, adica de la toti angajatii romani, unor companii care nu aveau nevoie de asa ceva si care nu au cerut acest lucru pentru a anula efectele negative ale propriilor masuri arata PROSTIA PSD - ALDE.

Dragnea si Tudose demonstreaza inca o data ca nu inteleg economie si tradeaza di nou mentalitatea lor comunista. IT-istii nu sunt noii Stahanovisti care trebuie compensati cu premii sociale din rezerva de stat pentru merite deosebite in cresterea productivitatii.

Nici companiile din IT si nici angajatii lor nu au nevoie de ajutoare sociale de la guvern. Pentru stimularea unor sectoare economice sunt necesare facilitati fiscale si nu ajutoare de stat. Adica, statul sa le ia mai putin din banii lor, nu sa le dea bani de la altii! It's economy, stupid...”, scrie Ionel Dancă pe Facebook, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-29Parerea ta...

CHIRIACHITA
29 Dec 2017

Drept consecinta , care este propunerea concreta a PNL ?
ANONIM
30 Dec 2017

dâncă....stupid esti tu ...tu te uiti in oglinda sa vezi cat de fripturist esti ???
PATRIOT
02 Ian 2018

Pai,dl.Danca aveți timp de pierdut cu prostii?Ei nu sunt nici școliți și nici educați.Orice le-ați spune,ei o cred tot pe a lor.Asa sunt ei,și vor fi.Ce este mai grav și mai rău este pentru cei care cred în ei,fiindcă se fac prea mulți și se perpetuează prostia.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray