2020-08-05 14:11

Opoziţia continuă să nu participe la şedintele de plen şi la comisii

 |  17:50
Opoziţia continuă să nu participe la şedintele de plen şi la comisii

În urma discuţiilor purtate în Biroul permanent cu liderii grupurilor parlamentare, vicepreşedintele Senatului Petru Filip (PDL) a declarat că Opoziţia îşi menţine decizia de a nu participa la şedintele de plen şi nici la cele ale comisiilor permanente.

''Dacă Opoziţia nu va fi prezentă, ţinând cont de faptul că unul dintre colegii senatori este efectiv în imposibilitatea fizică de a participa la şedinţa plenului (n.r. senatorul UDMR Verestoy Attila) evident că nu se va lucra'', a explicat Filip. Potrivit senatorului democrat-liberal, blocajul din Senat va ridica probleme şi în perioada următoare în ceea ce priveşte adoptarea unor proiecte de legi importante, precum codurile de procedură.

Potrivit acestuia, Biroul permanent al Senatului a decis ca luni să aibă loc şedinţa de plen, la care se va face prezenţa, iar marţi, miercuri şi joi se va lucra în comisiile permanente. Totodată, Biroul permanent al Senatului a decis ca săptămâna viitoare programul să fie acelaşi cu cel stabilit pentru săptămâna în curs.

Petru Filip a mai precizat că, în opinia sa, reprezentanţilor Opoziţiei care nu participă la şedinţele de plen şi la lucrările comisiilor de specialitate ar trebui să le fie tăiate indemnizaţiile aferente zilelor în care absentează.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639554-05-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz