2020-07-04 00:28

Oprea. Interimar, dacă e nevoie

 |  19:59
Oprea. Interimar, dacă e nevoie

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat în fața jurnaliștilor, după ce a participat la BPN al PSD, că nu își ia concediu în această vară și e gata să preia din nou atribuțiile de premier interimar, dacă Ponta i-o va cere și va avea nevoie de el. Oprea s-a arătat satisfăcut de discuțiile de luni din BPN al PSD, pentru că au fost „foarte bune, constructive”: „Important este faptul că și PSD, care este cel mai mare partid din coaliție, întreaga coaliție este axată pe guvernare.

Acest lucru s-a cerut la această ședință și de către domnul Dragnea, și de către prim-ministrul Ponta, și de către mine. Ne axăm pe guvernare și Guvernul este bun”. El e fericit și de resursele care vor fi alocate prin rectificare către Ministerul de Interne.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-27



Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
27 Iul 2015

KOREEA TE VREA TOVARASE IZMENAR....CE MAMA DREAQU..INTERESUL NATIONAL....LA TOVARASUL KIM JONG....COLEGUL TAU DE IDEALURI INALTE....LASA-I DREAQU PE PROSTII ASTIA DIN EUROPA...IA-L PE TOVARASUL COPOS...SI FUGUTZA LA TATUKA KIM-JONG....LA IZMENE CLONATE DUPA ADIDAS...KIM-DIDAS
SOCOTITORUL
27 Iul 2015

Stare de Necesitate , Catrastofa , vine al 3 razboi Mondial , Legea Martiala , se sacrifica pentru tara 200 milioane + minister + pensie + grade + pe la scoli + alte afaceri = real in mina pentru sacrificiu suprem .
PIRATU
28 Iul 2015

IZMENARUL NATIONAL nu își ia concediu în această vară și vrea să preia din nou atribuțiile de premier interimar nu din placere ci de nevoie.Are mare frica ca va ajunge si el la MITITICA, ca toti infractorii imbogatiti din politica, adica la beciul domnesc, din aceasta cauza vrea sa stea cu mana la butoane pentru a fi sigur ca dosarele lui sunt in stare pasiva ajutat si de mana lui dreapta ILIE BOTOS. Judecatile de valoare ale izmenarului sunt de categoria GAGA nu ajuta Ro la nimic decat la batjocorire.
ZORO
28 Iul 2015

"GURA PACATOSULUI ADEVAR GRAIESTE" spune un proverb romanesc, izmenarul geal de PAIE al armatei romane recunoaste prin declaratiile sale iresponsabile ca Ro este CAPTURAATA DE "MUTANTII" HIDOSI APARUTI DUPA 1989 din hibridizarea , activistilor si securistilor stalinisti, cu capitalismul salbatic si lacomia fara margini ce se regaseste in ADN poporului roman
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz