2020-08-12 13:15

Oprişan: Este cel mai GRAV ATAC la adresa PSD din istoria partidului

 |  12:21
Oprişan: Este cel mai GRAV ATAC la adresa PSD din istoria partidului

Vicepreşedintele regional al PSD Marian Oprişan a declarat, vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv, că are încredere în ”înţelepciunea colegilor”, iar la finalul zilei ”minoritatea se va supune majorităţii”. Oprişan a afirmat că ceea ce se întâmplă în prezent este ”cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului”.

”Eu cred în înţelepciunea colegilor mei, PSD a demonstrat că poate să depăşească orice fel de criză, chiar şi crizele generate de duşmanii PSD”, a declarat Oprişan înaintea şedinţei Comitetului Executiv.

Întrebat cum se va termina ziua, Oprişan a spus: ”Minoritatea se va supune majorităţii. Majoritatea va decide astăzi ce este de făcut în continuare”.

Vicepreşedintele regional al PSD conideră că problemele ar trebui discutate în interiorul partidului, ceea ce se întâmplă în prezent fiind ”cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului”.

De asemenea, Oprişan a spus că-l va susţine pe Liviu Dragnea, deşi ”nu moare de dragul acestuia”, dar vrea stabilitate şi continuarea programului de guvernare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz