2019-05-26 21:11


Orban a DECIS: ”Nu voi candida. Liderul nu pleacă de pe câmpul de LUPTĂ”

 |  22:13
Orban a DECIS: ”Nu voi candida. Liderul nu pleacă de pe câmpul de LUPTĂ”

Liderul PNL, Ludovic Orban, susţine că nu va candida la alegerile europarlamentare, precizând că este candidat la funcţia de prim-ministru, iar pe de altă parte partidul nu poate fi condus de la Bruxelles. "Preşedintele partidului nu pleacă de pe câmpul de luptă", afirmă el.

Ludovic Orban a declarat, miercuri seară, pentru News.ro că nu va candida la alegerile europarlamentare, deşi Consiliul Naţional al partidului a decis să-i ofere prima poziţie pe listă.

"Preşedintele partidului nu pleacă de pe câmpul de luptă. Sunt candidat la funcţia de prim-ministru şi partidul nu poate fi condus de la Bruxelles. Prin decizia Consiliului Naţional mi s-a conferit dreptul de a mi se propune capul de listă. Păi eu mă pun pe mine cap de listă? Nu voi candida", a afirmat Orban.

Întrebat dacă Iaşiul sau Moldova vor avea avea un candidat pe locurile eligibile la alegerile pentru Parlamentul European, Orban a precizat că nu poate oferi un răspuns, pentru că totul depinde de modul cum se prezintă fiecare candidat, dar şi de votul din structurile de conducere ale partidului.

"Nu e candidaturi pe judeţe. Sunt 33 de europarlamentari şi 41 de judeţe. Partidele nu pot trimite reprezentanţi din fiecare judeţ, lista este naţională. Important e să trimiţi oameni valoroşi care au expertiză în relaţii internaţionale, care stăpânesc un domeniu de activitate, pentru a se putea impune în faţa colegilor din alte structuri ale Uniunii Europene", a mai spus Ludovic Orban.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-23

TAGURI: pnl, orban, alegeri europarlamentare, candidat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
24 Ian 2019

Cine te-a invatat sa fii asa mare luptator ? Tac'tu cand fura carne de la abatorul din BRASOV dupa ce a fost dat afara din securitate sau COMUNISTII de la STEFAN GHEORGHIU scoala pe care ai absolvit-o ,ca in campul muncii nu ai prea luptat ci toata viata ai fost o SECATURA COMUNISTA UN SECUI SOVIN SI IMPUTIT .Halal sa le fie tradatorilor de tara care te-au ales SI TOATA VIATA SA AIBA NUMAI PRITENI CINSTITI CA TINE
ANONIM
24 Ian 2019

SICĂ , locul tau este in cap de .ulă! MUIE MULTS SI ALUPIGUS
HORUS
24 Ian 2019

Important e ca l-au scos pe Antonica Cacarau PSD de pe liste,destul s-a imbuibat nevasta-sa!
ANONIM
27 Ian 2019

AGRAMATII in fruntea PNL Sica : ,,nu e candidaturi pe judete "Radeti de premierul Romaniei ca asa v a invatat SAS ul cel cat dulapul dar si sas ul este prost Iata citez din perlele sas ului debitate la IASI pe 23 ianuarie ac :,,domnule primar general Chirica :idialurile iesenilor si moldovenilor ......bla bla blaDomnul Chirica este primar general al IasiuluiDomnul sas este Agamita Dandanache al romanieiIn privinta lui Sica ,el are in cap fumuri de pe urma matrafoxului
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Ian 2019

ba baieti.....SicA-LUDOVIC l-a facut pe Johannis presedinte ca daca nu facea asta va conducea cine stie ce idiot gen Tonta sau curva Udrea......ar trebui sa-i multumiti chiar daca nu votati PNL....uite ce mafie este azi la butoane ..va place????
ANONIM
29 Ian 2019

Ce mafie este azi la butoane ?Crezi ca are cineva curaj sa fie mafiot?Doar sasul pentru ca el este sef la ,,statul paralel ''din sufrageria lui oprea si amantul lui pohontu
Random imageUltimele stiri


STARBAG