2020-04-07 11:28

Orban a demis-o pe Lia Olguța Vasilescu din funcția de consilier al primului ministru

 |  14:25
Orban a demis-o pe Lia Olguța Vasilescu din funcția de consilier al primului ministru

Ludovic Orban a anunțat miercuri, la începutul ședinței de guvern, că a demis-o pe Lia Olguța Vasilescu din funcția de consilier al primului ministru, funcție în care fusese numită în primăvara acestui an de Viorica Dăncilă.

„Am mai demis un rând de reprezentanți ai PSD” dar „plăcerea cea mai mare” a fost demiterea Liei Olguța Vasilescu, care era „era consilier al premierului. Am eliberat-o de această grijă, să se ocupe de campanie”, a declarat Orban.

Olguţa Vasilescu este coordonator al campaniei electorale prezidenţiale a Vioricăi Dăncilă. Fostul consilier al premierului a reacționat virulent pe Facebook: "Ce bucurii mărunte au frustrații de la PNL... Ludovic cel mic anunță că m-a demis din funcția de consilier onorific al premierului, funcție neremunerată, oricum... Păi, eu nu eram consilier la tine, ca să mă demiți tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricăi Dăncilă și mandatul mi-a încetat odată cu al ei. Ce aș fi putut eu să îl consiliez pe șeful unui guvern de maneliști care taie pensii și salarii, când eu știu doar să le cresc? Pe infrastructură, la fel, ce aș putea să consiliez un premier care, când a fost ministru la Transporturi, a construit km de hărți și niciun cm de autostrada? Ăștia nu au ce face și demit oameni care nu sunt în guvernul lor, doar că să se dea importanți! Ludovic, după două săptămâni te-ai prins că nu vin la serviciu? Crezi că sunt că ține să dau consultații telefonice?"


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-13Parerea ta...

HAZNA
13 Noi 2019

Co dracu . Cite lefuri ia chilotareasa , asta .?? Pisica nebuna si obraznica
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine