2020-08-05 02:35

Orban a RĂBUFNIT: ”Aceşti incompetenţi şi analfabeţi funcţional trebuie să PLECE acasă”

 |  17:34
Orban a RĂBUFNIT: ”Aceşti incompetenţi şi analfabeţi funcţional trebuie să PLECE acasă”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că o restructurare a Guvernului nu este suficientă. În fapt, susține liderul liberal, cei aflați la Putere sunt niște incompetenți și niște analfabeți funcțional, care ar trebui să plece acasă pentru că și-au bătut joc de România.

"În privinţa aşa-zisei restructurări guvernamentale, remanieri guvernamentale, că nici nu mai ştim exact despre ce este vorba, PNL are o singură poziţie: Guvernul trebuie restructurat în ansamblul său. Aceşti incompetenţi şi analfabeţi funcţionali trebuie să plece acasă şi trebuie să lase cetăţenii români să repornească România pe un drum corect, pentru în ultimii doi ani şi jumătate nu au făcut altceva decât să-şi bată joc de România", a declarat Ludovic Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-23Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
23 Apr 2019

corect....motiune de cenzura....sa dispara ciuma rosie
HE , HE , HE...!!
23 Apr 2019

Se apropie sfârșitul organizatiei mafiote psd. La puscarie cu acesti HOTI SI LICHELE BOLSEVICE CARE AU DISTRUS ROMANIA DIN TEMELII. CIUMA ROSIE TREBUI INCINERATA. PIARA HOTIA DIN TZARA. MOARTE CIUMEI ROSII. DICTATORUL DUS LA TÂRGOVISTE.
@ HE HE HE
23 Apr 2019

Sa inteleg ca doresti ca dictatorul sa ajunga la Târgoviște.. dictator nu poate fi decât Sterpul asta din capul satului.....eu prefer sa ajunga la Aiud ..si sa aibe soarta lui Filip.. ha ha ha ha
UN ROMâN
23 Apr 2019

Nici o tzara din U.E nu are 28 de ministere. Franta are 17 ministere , Ungaria are 11 ministere. Pentru ce romanii platesc din taxele si impozitele lor atâti trântori ai adunaturii de hoti psd-alde ????? In aceste ministere sunt numai rude, curve si lichele pesediste.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz