2020-04-05 11:25

Orban a RĂBUFNIT după decizia CCR: ”E un PARTIZANAT evident în favoarea PSD”

 |  16:34
Orban a RĂBUFNIT după decizia CCR: ”E un PARTIZANAT evident în favoarea PSD”

După ce votul în Parlament a fost blocat, premierul desemnat, Ludovic Orban s-a declarat revoltat de decizia CCR, invocând cu partizanat a judecătorilor în favoarea PSD.

Premierul Ludovic Orban a criticat în termeni duri Curtea Constituțională după decizia prin care a admis sesizarea PSD:

”Nu există nici o prevedre constituțională să îl împiedice pe președintele României să nominalizeze un candidat cum sunt eu.

CCR a tratat de pe poziții partizane sesizările, dând satisfacție PSD, fie grupurilor parlamentare, fie președinților celor două Camere. Constat un partizanat evident în favoarea PSD manifestat sistemic. Partizanat evident în favoarea PSD manifestat sistemic de ani buni de CCR.

Nu pot să înțeleg pe ce text constituțional se bazează această decizie. În cuprinsul comunicării făcute de CCR, Curtea se contrazice, invocă o decizie a CCR privitoare la un proiect de revizuire a COnstituției din 2014, uitând că în 2018 a statuat că acele pronunțări privitoare la inițiative de revizuire neadoptate nu pot face parte din jurisprudența.

Ca un fir roșu, de câția ani prin deciziile pe care le ia CCR afectează atribuțiile președintelui” a declarat Ludovic Orban după decizia CCR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-24

In legatura cu acest articol...

Ședința pentru învestirea lui Orban, ÎNCHISĂ. Ce face președintele Iohannis

CCR a decis că Ludovic ORBAN nu mai poate fi desemnat, a doua oară, pentru funcția de premier. IOHANNIS va trebui să facă o nouă nominalizare
Parerea ta...

PARAIPAN
24 Feb 2020

Sică, contesti CCR?? SICTIR bețivule
CONSTANTIN
24 Feb 2020

Mai bine Sica sa fie bautor decat hot precum Dragnea sau criminal precum Iliescu!!Fiecare institutie este controlata de cineva,da cuiva seama pentru faptele bune dar sipentru cele rele!!CCR cui da socoteala pentru ceea ce face??Are doar drepruri si favoruri,fara obligatii??Cine si cand poate stopa activitatea partizana a CCR??
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine