2019-10-20 12:30

Orban ACUZĂ campania PSD: ”Dragnea dă doar ȚEPE!”

 |  15:59
Orban ACUZĂ campania PSD: ”Dragnea dă doar ȚEPE!”

Președintele PNL, Ludovic Orban, reiterează "sarabanda iluziilor" pe care PSD a început să le arunce în spațiul public, odată cu începerea campaniei electorale.

Liderul liberalilor a explicat, marți, la finalul Biroului Executiv al Partidului Național Liberal, de ce majorarea pensiilor, creșterea salariilor pe care profesorii le-au primit în instanță și promisiunile către primarii din țară sunt deșarte.

"Iarăși, PSD se trezește în campanie să spună că dă. Către pensionari, profesori, persoane cu dizabilități, autoritățile locale. Singurul lucru pe care este capabil PSD să îl dea este să dea țeapă românilor.

Reamintesc că PSD nu recalculează pensiile pentru cei din grupa I și grupa II de pensii.

De când a venit la putere, PSD a furat dreptul la creșterea de pensii la care aveau dreptul cei angajați în grupa I și grupa II de muncă și care s-au pensionat înainte de 2011.

O altă promisiune este acea a ministrului Educației, de a crește salariile profesorilor pe care aceștia le-au câștigat în instanță, spune Orban.

Reamintesc că și în 2018 și în 2019, am formulat un amendament pentru a asigura resursele financiare necesare pentru a plăti în cursul anului aceste drepturi salariale. Surpriză! Majoritatea PSD-ALDE a votat împotiva amendamentului de a se plăti aceste drepturi salariale.Iar acum, în campanie, Ecaterina Andronescu spune că le plătește aceste drepturi.

Au început să împartă promisiuni și primarilor, cărora le promite că le vor fi finanțate proiecte din fonduld e dezvoltare și investiții, un fond fantomatic", a declarat Ludovic Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-16Parerea ta...

ANONIM
15 Apr 2019

Iata cateva TEPE date de organizatia mafiota psd POPORULUI ROMÂN :: IN GUVERNAREA MAFIOTA psd-alde-udmr PENSIONARILOR NU LI S-A INDEXAT PENSIA CU RATA INFLATIEI CUM PREVEDE LEGEA. BORFASII psd -alde AU VOTAT CU 119 VOTURI IMPOTRIVA CRESTERII ALOCATIILOR PENTRU COPII. AU DISTRUS PILONUL 2 DE PENSII . AU INCHIS 37000 DE PFAuri . AU INTRODUS SUPRAACCIZA LA COMBUSTIBIL DUPA CE IN CAMPANIA ELECTORALA AU PROMIS RETRAGEREA EI. AU LASAT DOI ANI ELEVII FARA MANUALE. AU PROMIS SCOLI , SPITALE REGIONALE , GRADINITE. ( 0 ). NICI UN METRU DE AUTOSTRADA. AU PROMIS CA SALARIILE PÂNA IN 2000 LEI VOR FI NEIMPOZABILE (minciuna). Au gonit peste 200000 de romani din tara. Au DISTRUS JUSTITIA PENTRU SALVAREA '' BORFASULUI NATIONAL '' HOTUL HOTILOR draKnea. OUG 7 SI 114 AU DISTRUS MEDIUL DE AFACERI SI A DUS LA CRESTEREA ALARMANTA A PRETURILOR. EURO LA MAXIM ISTORIC 4,76 RON. ROBOR 3,26 % MAXIM ISTORIC. AU INDATORAT ROMANIA CU PESTE 100 MILIARDE EURO. ULTIMUL IMPRUMUT DEVASTATOR PE 30 DE ANI LA CEA MAI MARE DOBÂNDA DIN EUROPA. DIN BANI PUBLICI PLATESTE PROPAGANDA PUSCARIASULUI VOICULESCU , ADICA HAZNAUA 3 URÂT MIROSITOARE DE FAKE-NEWS SI CLOSETUL TV GHITA FUGARU. VREA SA FURE AURUL DE LA LONDRA , '' BORFASUL NATIONAL'' CU VÂLCOV ZIS CAVOU. ACESTEA SUNT DOAR CÂTEVA '' TEPE '' TRASE POPORULUI ROMAN CINSTIT SI ONEST DE MAFIA psd-alde.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray