2019-05-27 14:20


Orban ACUZĂ campania PSD: ”Nu sunt patrioți. Sunt TRĂDĂTORI de neam și de țară!”

 |  22:05
Orban ACUZĂ campania PSD: ”Nu sunt patrioți. Sunt TRĂDĂTORI de neam și de țară!”

Partidul Social Democrat nu este format din patrioţi, ci din trădători de neam şi ţară, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, în cadrul unui miting electoral de la Iaşi, de sâmbătă.

"Comuniştii lui Ceauşescu i-au numit pe tinerii curajoşi care ne-au scăpat de comunişti ieşind în stranda, huligani.

Comunişti lui Iliescu i-au numit pe tinerii frumoşi şi liberi, care au ieşit în Piaţa Universităţii, golani.

Comuniştii lui Dragnea i-au numit pe cei care au ieşit pe 10 august, derbedei şi drogaţi.

Comuniştii lui Dragnea au îndrăznit să vină la Iaşi şi să-i numească derbedei pe ieşenii liberi, care au ieşit să protesteze faţă de nenoricirea adusă pe capul României de această clică de derbedei politici, care-şi bat joc de România", a spus președintele PNL în cadrul discursului.

În continuare, președintele PNL a atacat sloganul electoral al Partidului Social Democrat (PSD).

"Avem un examen electoral extrem de greu şi am văzut pe nişte afişe şi pe nişte panouri sloganul "Patrioţi în Europa". 

Ce fel de patriot este Dragnea dacă n-a venit pe 24 ianuarie la Iaşi alături de ieşeni şi de moldoveni să serbeze unirea Principatelor? 

Ce fel de patriot este Dragnea dacă pe 27 martie nu a pus piciorul în Chisiniau, în Basaraia să serbeze Centenarul unirii în Basarabia?

Ce fel de patriot este Dragnea şi cu ceata lui, care pe 28 noiembrie nu au călcat în Bucovina să aniverseze Centenarul unirii Bucovinei cu România?

Ce fel de patriot este Liviu Dragnea, care pe 1 decembrie 2018, când am sărbători 100 de ani la Marea Unire, nu a călcat în Alba Iulia, capitala Unirii.

Ăştia nu sunt patrioţi! Sunt trădători de neam şi ţară! Ăştia sunt nişte oameni care vor să distrugă România, care vor să ne ţină în servitute şi slugărnicie", a adăugat Ludovic Orban.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-11
Citeste si:
Iohannis, ÎNDEMN pentru referendum: ”Îmi doresc o JUSTIȚIE dreaptă, independentă”
Orban, ATAC fără precedent: ”PSD este CIUMĂ ROȘIE și la nivel european”
Iohannis ÎL FACE PRAF pe Dragnea: ”INFRACTORUL șef începe să atace UE cum că ne-ar dăuna”

TAGURI: psd, patrioti, orban, tradatori, miting iasi
loading...


Comenteaza pe site


ANONIM
12 Mai 2019

TINERII frumosi si liberi,sunt niste tineri prostiti de voi PNL ul ,un partid de criminali de la 1907 Tinerii sunt colegii celor pe care voi i ati ars la Colectiv In ambele cazuri ati facut crime si genocid ca sa ajungeti la guvernare Cum poti spune ca esti patriot cand cu o ura imensa ne ati ucis strabunicii cu tunul si cu carabineleCum poti spune ca esti patriot cand ati ars 65 de tineri intr un club doar ca sa ajungeti la guvernare voi cu plavanul acesta care din patriotism a furat casele romanilor care din patriotism a vandut copii romani pentru organe Siktir ca provoci scarba demagog imputit si pervers Scarba betiva!
ANONIM CLONAT PSIHOPAT
12 Mai 2019

bai diliule iar ti-ai pierdut medicamentele? sa facem cheta sa cumparam o cutie de XANAX pentru dement ca-l doare capul
@ ANONIM PLATIT DE MAFIA PSD
12 Mai 2019

Numai psihopati si dementi mai pkt functiona in closetul psd-alde. Iar deviezi cretinule, mergi la psihiatru si te trateaza. Dupa ce ca esti prost si analfabet poluezi si acest site cu fecale scoase pe gaura de WC pe unde bei apa. Huuuuu !!! gunoi bolsevic platit de mafia psd dinbanii romanilor.
ANONYMOUS
12 Mai 2019

Prim-cersetorul PNL-ului care nu lucreaza si mai trage cate o minciuna pe facebook ca mai nou asta este meseria lui si aceea de matrafoxat(alcoolist) !!!!Huooooooooooooo chitaristule !!!!
ANONIM
13 Mai 2019

Pe jigodia asta betiva il imbraca membrii PNL din cotizatii El este tinut cu salariul de un homo de al sau patron Sunt doi iubiti gay Scarba extrema
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
13 Mai 2019

mafia PSD e disperata....nu stie ce KAKAT sa mai manance de la haznaleleTV ca sa distraga atentia.Acum e la moda aruncatul cu barfe despre droguri si homosexuali adica exact ce au facut in iunie 1990 inainte de mineriadele lui Iliescu.STIMATI TOVARISCI VI SE APROPIE FUNIA DE SPANZURATOARE...VA RECOMAND NISTE SAPUN SI PENTRU FRANGHIE SI pENTRU CUR,CA UNII SA VA SPANZURATI MAI USOR SI ALTIi SA VA OBISNUITI CU ApLECATUL pE LA DUSURI CAND MERGETI LA JILAVA....LA MULTI ANI CU EXECUTARE JIGODII SPURCATE
Random imageUltimele stiri


STARBAG