2020-02-26 22:43

Orban ACUZĂ Guvernul: ”Legile Justiției sunt cu DEDICAȚIE”

 |  23:32
Orban ACUZĂ Guvernul: ”Legile Justiției sunt cu DEDICAȚIE”

Președintele PNL, Ludovic Orban iese la rampă cu o nouă acuzație împotriva Guvernului după adoptarea Legilor Justiției. Orban consideră că, sub pretextul respectării cerințelor Comisiei de la Veneția, în fapt, aceste legi sunt făcute cu dedicație pentru cei aflați la putere.

”Folosind acest pretext ca punem in acord cu cererile Comisiei de la Venetia ca asa au spus, repet pana intelege toata lumea gogomania, minciunea asta pe care au spus-o, ei au pus-o, isi rezolva problemele personale si aceste legi sunt cu dedicatie. De exemplu, decizia privind vechimea magistratilor de la inalta curte evident vizeaza vreo 30 de procurori care sunt implicati in cazuri care vizeaza puternicii zilei.

Ministrul Justitiei, cum sa dai tu ordonanta tu ca ministru in care sa iti cresti puterea si asta e un semnal de intimidare la adresa tuturor procurorilor si judecatorilor prin care si-a arogat dreptul de a sesiza inspectia judiciara.

E de noaptea mintii, sigur ca orice ministru a fost tentat sa fac asta, dar prin asta palierul politic...deci noi vrem independenta justitiei si practic palierul politic dobandeste prin ministrul justitiei care este un membru politic dreptul de a incalca independenta justitiei si de a sesiza inspectia judiciara

Ce mesaj transmite guvernul asta, Dragnea si cu Tudorel Toader? Ba, baieti, daca va mai atingeti de noi, ministrul justitiei oricand poate sa va declanseze ancheta disciplinara ca sa fiti schimbati” a declarat Ludovic Orban la RealitateaTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-16Parerea ta...

MAFIA PSD.
17 Oct 2018

De doi anj mafia psd a luat Romania pe persoana fizica si a transformat-o intr-un SRL al puscariasului draKnea. Toata organizatia mafiota psd lucreaza PENTRU AL SALVA DE PUSCARIE PE ACEST GUNOI UMAN. CIUMA ROSIE LA PUSCARIE.
ANONIM
17 Oct 2018

Vezi sa nu crapi Va urasc rasc din inima incepand cu japitele alea care l ling pe sterp si terminand cu sterpul traficant de copii ucisi pentru organe E un criminal de copii ,Dihanie nesimtita
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine