2020-02-18 20:27

ORBAN dă atacul la Primăria Capitalei: „PNL este singura alternativă viabilă...”. Cine este omul de afaceri gata să se arunce în lupta electorală

 |  14:36
ORBAN dă atacul la Primăria Capitalei: „PNL este singura alternativă viabilă...”. Cine este omul de afaceri gata să se arunce în lupta electorală

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat duminică activitatea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, şi a apreciat că aceasta se comportă ca "un vânător de vrăjitoare", căutând vinovaţi "pentru faptul că nu a fost în stare să facă nimic".

"Se pare că doamna Firea nu prea doarme liniştită de când PNL a redevenit ceea ce trebuie să fie şi anume partidul de opoziţie cel mai puternic în Bucureşti, singura alternativă viabilă la harababura, amatorismul şi risipa care se întâmplă în Bucureşti de doi ani. Dragnea le-a cerut totul românilor, bucureştenilor şi a primit totul. PSD, de doi ani, are totul - primari de sectoare, primar general al Capitalei şi Guvernul. Dragnea şi Firea au primit totul. Ce au dat înapoi către bucureşteni? Nimic!”, a afirmat, duminică, Ludovic Orban la Conferinţa filialei PNL Bucureşti, informează Agerpres. El a menţionat că PNL este "singura forţă cu adevărat capabilă să învingă partidul de guvernământ". "Am ajuns într-un punct în care foarte greu mai putem tolera acest comportament dictatorial abuziv. De fapt, afară e vopsit gardul şi înăuntru e leopardul. Doamna Firea are o coafură plăcută, se îmbracă frumos, dar în ea se ascunde un rău poate şi mai rău decât Pandele", a mai spus Orban. 

 

CATARAMĂ despre CIOLOȘ: „Un impostor politic!”

 

La rândul său, prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, omul de afaceri Viorel Cataramă, a anunţat că îşi va depune candidatura pentru a fi nominalizat de PNL drept candidat la alegerile pentru Primăria Capitalei şi a subliniat că liberalii o pot "bate" pe Gabriela Firea, cu condiţia să elimine "elementele socialiste" din discursul politic. "Vă anunţ că îmi voi depune candidatura pentru nominalizarea la funcţia de candidat al PNL pentru Primăria Generală", a spus, duminică, Viorel Cataramă, aplaudat de liberalii prezenţi la Conferinţa Organizaţiei Bucureşti a PNL, organizată la Palatul Parlamentului. El a subliniat că "PNL o va bate pe Firea", cu condiţia să adopte un program de dreapta şi să elimine elementele socialiste din discursul politic. "În Bucureşti ni s-a spus că dreapta unită o va învinge pe Firea. Nu e adevărat. PNL o va bate pe Firea, pentru că singurul partid de dreapta din România suntem noi. De un an sunt colegi care îmi vorbesc de o alianţă condusă de domnul Cioloş, un impostor politic care a supt din seva PNL şi l-a trădat. Mi se spune că sunt structuri ale statului, că sunt indivizi că lucrează la nu ştiu ce laboratoare secrete ca nu PNL să câştige alegerile. Nimeni nu e plătit din bani publici să creeze sau să îngroape partide. Noi suntem un partid care avem toate şansele şi toate atuurile să câştigăm alegerile. Cu o condiţie - să eliminăm elementele socialiste din discursul nostru, să eliminăm din mijlocul nostru pe cei care propagă în spaţiul public ideile socialiste, mă refer la domnul senator Zamfir, care ne-a făcut atâta şi atâta rău, să adoptăm un program de dreapta şi să ne focusăm spre electoratul care votează dreapta", a mai spus Cataramă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine