2019-05-27 02:18


Orban ATACĂ partidele politice: ”Sunt PARIA, nefrecventabile, CIUMATE”

 |  19:39
Orban ATACĂ partidele politice: ”Sunt PARIA, nefrecventabile, CIUMATE”

România trebuie reprezentată de oameni credibili, respectaţi, şi competenţi la nivel european, însă cu o singură excepţie, toate partidele sunt "paria", nefrecventabile, ca şi ciumate pentru partenerii lor europeni, a declarat preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), în cadrul unei conferinţe de presă de vineri.

"În ceea ce priveşte alegerile europene, mai mult de jumătate din legile care ne afectează vată sunt decise la nivel european în mecanismul de co-decizie dintre Parlamentul European şi Consiliul Uniunii Europene", a precizat Ludovic Orban.

"Pentru că reglemantările şi deciziile care se adoptă la nivel european să poată se creeze avantaje şi beneficii pentru cetăţenii români, România trebuie reprezentată de oameni credibili, respectaţi, care sunt competenţi în domeniile în care-şi desfăşoară activitatea la nivelul Parlamentului European şi de oameni care să poată să negocieze în numele României şi să influenţeze deciziile, astfel încât să fie în favoarea României", a adăugat preşedintele PNL.

"Astăzi, singura forţă forţa politică din România care este respectată, apreciată, susținută la nivel european este PNL. Celelalte partide din România sunt în situaţia de îngheţ, cum spunea liderul PES (Partidului Socialiştilor Eurpeni - n.r.). 

"Adică sunt "paria", sunt nefrecventbili, sunt ca şi ciumaţi pentru partnerii lor europeni. Atât PSD, cât şi ALDE sunt aproape daţi afară din familiile lor politice şi practic, se poate spune că nu sunt în Europa", a completat liderul PNL.

Ludovic Orban și-a argumentat poziția făcând referire la respingerea vicepremierului Viorel Ștefan pentru funcția de membru al Curții Europene de Conturi.

"PSD a propus un candidat pentru echivalentul Curţii de Conturi la nivel european în persioana, atenţie, vicepremierului Viorel Ştefan. Adică un om care este, practic pe a doua poziţie după poziţia de premieri. Iar Viorel Ştefan nu a fost în stare să-i convingă pe parlamentarii din Comisia de Control Bugetar, fiindu-i respinsă candidatura.

Şi cred că niciun român nu şi-ar dori să fie reprezentat de un astfel de partid politic, care este considerat "ciuma roşie" nu numai de către peste 80% din populaţia României, ci e considerat ciumat până şi de partenerii lor europeni din Partidul Socialiștilor Europeni". 

În final, Ludovic Orban a indicat și poziția PNL cu privire referendumul pe justiție.

"În ceea ce priveşte referendumul, am declarat (...) că PNL este alături de Preşedintele României (...). 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-12

TAGURI: pnl, ludovic orban, partide politice, paria, ciumate
loading...


Comenteaza pe site


GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
12 Apr 2019

de 30 de ani astia sunt ciuma rosie stim si noi chestia asta
ANONIM
12 Apr 2019

criminalii de la 1907 PNL
ANONIM
13 Apr 2019

Hoțul strigă hoții....sictir SICĂ si MUIE MULTĂ iti doresc sa ai in viata ta de lingău...se mai aude ceva de dosarul cu trans alpina ???? Aud javră???
ROMâNE.....
13 Apr 2019

.....mafia psd TE VREA SARAC SI PROST IN AFARA U.E. PE 26 MAI VOTEAZA IMPOTRIVA SARACIEI SI PROSTIEI. ALUNGA MAFIA PSD DIN U.E SI FII DEMN.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
13 Apr 2019

exista doua ROMANII...prima este ROMANIA-CIUMA ROSIE creata de mafia iLIESCU-FSN in decembrie 1989 ,cu oligarhi mafioti,tiganie si capitalisti-mafioti de cumetrie cu prostii si trepanatii PSD de la HANTENEle Puscariasului fELIX si porcul GHITA-TV care sunt din ce in ce mai putini...si a doua este ROMANIA EUROPEANA cu majoritatea populatiei peste 90% care vor desfiinta mafia la urmatoarele alegeri
Random imageUltimele stiri


STARBAG