2019-05-26 05:06


Orban ATACĂ PSD: ”Ticăloșia și parșivenia lor depășește orice imaginație”

 |  22:54
Orban ATACĂ PSD: ”Ticăloșia și parșivenia lor depășește orice imaginație”

Ticăloșia și parșivenia PSD-ALDE depășește orice imaginație, doar din disperarea de a salva un grup de infractori cocoțat în fruntea statului român, a reacționat președintele PNL, Ludovic Orban, după ce Guvernul a pregătit un proiect de Ordonanță de Urgență de modificare a Legii referendumului.

”Ticăloșia și parșivenia PSD-ALDE depășește orice imaginație, doar din disperarea de a salva un grup de infractori cocoțat în fruntea statului român. Miza acestui proiect odios este aceea de a-i interzice Președintelui României, Klaus Iohannis, posibilitatea de a se pronunța asupra referendumului pe care domnia sa l-a declanșat pentru data de 26 mai. Acest fapt încalcă în mod barbar atât Constituția României, cât și deciziile Curții Constituționale referitoare la libertatea de exprimare pe care o are Președintele României”, a transmis Ludovic Orban.

Liderul liberal îi avertizează pe miniștri că adoptarea OUG în actuala formă constituie infracțiune și este pedepsită cu închisoarea: ”Somez Guvernul să abandoneze de urgență această reglementare, care încalcă dreptul fundamental la liberă exprimare de care trebuie să se bucure orice cetățean al României și trădează frica incredibilă a PSD-ALDE de referendumul organizat în 26 mai. În caz contrar, îi avertizez pe membrii Guvernului că adoptarea Ordonanței de Urgență în actuala formă constituie infracțiune și este pedepsită cu închisoarea, conform Legii răspunderii ministeriale”.

”Președintele României, Klaus Iohannis, este persoana care beneficiază de cea mai mare legitimitate în statul român și nimeni nu-i poate interzice dreptul de a se exprima asupra oricărei probleme din societatea românească, cu atât mai puțin asupra unui referendum fundamental pentru viitorul țării noastre, declanșat chiar de domnia sa. Vocea Președintelui se va auzi întotdeauna pentru binele României!”, a declarat Ludovic Orban.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-26

TAGURI: orban, psd, alde, oug, legea referendumului, orban
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA PSD-ALDE.
27 Apr 2019

Adunatura de HOTI SI LICHELE BOLȘEVICE ale mafiei psd-alde vrea sa ingradeasca LIBERTATEA DE EXPRIMARE A PRESEDINTELUI PREVAZUTA PRIN CONSTITUTIE. Presedintele trebui sa vina cu mesaje de sustinere a referendumului si de a sustine alegerile europarla.entare si mersul european al Romaniei. Hoardele de analfabeti pro-ruse si anti-romanesti ale mafiei psd trebui SCOASE DIN EUROPA PRINTR-O PARTICIPARE MARE LA VOT A ROMANILOR. ROMANI..!!!!!! PE 26 MAI AVEM ȘANSA ISTORICA DE A ELIMINA DIN EUROPA DEMOCRATICA ORGANIZATIA MAFIOTA ANTI-ROMANEASCA psd-alde-udmr-minoritati CARE A DISTRUS JUSTITIA , ECONOMIA , SANATATEA SI EDUCATIA. ACEASTA MAFIE ARE UN SINGUR SCOP IN ROMANIA. HOTIA , MINCIUNA , INȘELACIUNEA SI URA FATZA DE ROMANI..!!!!
ANONIM
27 Apr 2019

adunatura, va da muie ,bai nazi!
ANONIM
27 Apr 2019

Da asta de care zici ,este presedinte !???Nu cumva este un impostor ajuns acolo cu concursul statului mafiot si pe care l lingeti voi toate leprele din partidutele voastre de criminali ?HAI MARS !Hi muie !Hai siktir!
ANONIM
28 Apr 2019

CAUTA-TI UN INLOCUITOR PT CA ESTI UN AVORTON POLITIC...........
Random imageUltimele stiri


STARBAG