2020-07-07 02:18

Orban AVERTIZEAZĂ: ”Ordonanța lăcomiei va avea consecințe DRAMATICE”

 |  22:53
Orban AVERTIZEAZĂ: ”Ordonanța lăcomiei va avea consecințe DRAMATICE”

Liderul PNL, Ludovic Orban, a criticat dur Ordonanța de Urgență 114, cunoscută drept ”ordonanța lăcomiei”, precizând că aceasta va avea consecințe greu de reparat.

”Este ordonanța prostiei și a habarnismului guvernamental. (...) Ordonanța este o aberație de la cap la coadă și nu face altceva decât să genereze efecte și, din păcate, a generat deja consecințe care sunt foarte greu de reparat. Companiile au încheiat contractele de furnizare a energiei elctrice și majoritatea companiilor încheie contracte anuale. Creșterea tarifului la energie elctrică față de anul trecut este între 30 și 45%. Pe astea o să le plătească cetățeanul.

De când a venit PSD la guvernare, factura la energie electrică a crescut cu 28%, factura la gazul natural a crescut cu aproape 30%, prețul la motorină a crescut cu aproape 40%”, a spus Orban pentru B1TV.

Liberalul susține că aplicarea acestei Ordonanțe ar putea duce la închiderea multor firme din România. 

”Consecințele sunt dramatice. Din păcate, e posibil ca multe companii să nu poată să facă față acestei creșteri pentru că ei au limită în ceea ce privește posibilitatea lor de a crește prețului pentru produsul sau pentru serviciul pe care îl furnizează. Atunci când au o structură a costului care presupune costuri foarte mari la energie, e posibil ca această creștere a costului energiei să îi facă necompetitivi și, până la urmă, să ducă la închiderea foarte multor firme”, a mai spus Ludovic Orban. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz