2019-08-22 11:33

Orban AVERTIZEAZĂ: ”Ordonanța lăcomiei va avea consecințe DRAMATICE”

 |  22:53
Orban AVERTIZEAZĂ: ”Ordonanța lăcomiei va avea consecințe DRAMATICE”

Liderul PNL, Ludovic Orban, a criticat dur Ordonanța de Urgență 114, cunoscută drept ”ordonanța lăcomiei”, precizând că aceasta va avea consecințe greu de reparat.

”Este ordonanța prostiei și a habarnismului guvernamental. (...) Ordonanța este o aberație de la cap la coadă și nu face altceva decât să genereze efecte și, din păcate, a generat deja consecințe care sunt foarte greu de reparat. Companiile au încheiat contractele de furnizare a energiei elctrice și majoritatea companiilor încheie contracte anuale. Creșterea tarifului la energie elctrică față de anul trecut este între 30 și 45%. Pe astea o să le plătească cetățeanul.

De când a venit PSD la guvernare, factura la energie electrică a crescut cu 28%, factura la gazul natural a crescut cu aproape 30%, prețul la motorină a crescut cu aproape 40%”, a spus Orban pentru B1TV.

Liberalul susține că aplicarea acestei Ordonanțe ar putea duce la închiderea multor firme din România. 

”Consecințele sunt dramatice. Din păcate, e posibil ca multe companii să nu poată să facă față acestei creșteri pentru că ei au limită în ceea ce privește posibilitatea lor de a crește prețului pentru produsul sau pentru serviciul pe care îl furnizează. Atunci când au o structură a costului care presupune costuri foarte mari la energie, e posibil ca această creștere a costului energiei să îi facă necompetitivi și, până la urmă, să ducă la închiderea foarte multor firme”, a mai spus Ludovic Orban. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-11Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

BULLSHIT-ul lui Dragnea Nu trecură nici două săptămâni de când Liviu Dragnea avu un vis ciudat care nu îi mai dădu pace deloc. Se făcea că tocmai fusese ales Stăpânul Universului, legiuitorul cel atotputernic al întregii galaxii la picioarele căruia fiecare pământean și marțian nu mai pridideau să aducă ofrande. Și, cum se bucura el de toate acestea și cum toată suflarea aștepta ca Atotputernicul să dea prima lui decizie, Dragnea hotărî: prima lui lege intergalactică va fi ca el însuși să fie nemuritor, să scape de judecata de apoi
05 Feb 2017

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray