2020-01-28 16:09

Orban AVERTIZEAZĂ: ”PSD se pregătește de FRAUDAREA alegerilor!”

 |  21:00
Orban AVERTIZEAZĂ: ”PSD se pregătește de FRAUDAREA alegerilor!”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a lansat luni un avertisment în legătură cu temerile liberalilor că PSD ar pregăti fraudarea alegerilor, susținând că există informații care să susțină această teorie.

”Suntem într-o stare în care PSD este gata să comită orice fel de abuz, orice fel de amenințare, orice fel de șantaj, pentru a împiedica exprimarea liberă a cetățenilor români la referendum. Amplitudinea abuzurilor și faptelor împotriva legii pe care le pregătesc disperații din PSD este fără precedent”, a spus președintele PNL, precizând că există informații ”de la angajați ai prefecturilor sau ale consiliilor județene, avem informații privitor la mânarea împotriva voinței lor la mitinguri, de la angajați din regii, din spitale, din toate instituțiile publice controlate de PSD”.

Partidul Național Liberal a luat decizia să lanseze un site - www.opreștefrauda.ro - și cere ”fiecărui cetățean care este amenințat, care află informații privitoare la tentativa de boicot sau de fraudare a alegerilor și a referendumului de către PSD-ALDE, să ne transmită informațiile pentru a le putea face publice și pentru a putea să reacționăm în timp util împotriva oricărei tentative de fraudă”

”Partidul Național Liberal și-a instruit toți militanții, toți delegații la secțiile de votare, toți membrii, care sunt implicați pe ultima sută de metri în campania electorală și mai ales în ziua votului să semnaleze imediat orice încălcare a legi. Vom înarma fiecare membru al Partidului Național Liberal cu toate informațiile necesare pentru a putea sesiza imediat orice fel de încălcare a legii, orice tentativă de fraudă și pentru a sancționa imediat orice încercare din partea puterii de a împiedica prezența la vot a cetățenilor români sau de a-i determina să voteze altfel decât în conformitate cu propria conștiință”, a spus președintele liberalilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-20Parerea ta...

ANONIM
21 Mai 2019

Hoțul strigă hoții....sau deja e convins de dezastrul lor
ANONIM
21 Mai 2019

Hoțul strigă hoții....sau deja e convins de dezastrul lor
ANONIM
21 Mai 2019

Pe parcursul a 30 de ani s-a dovedit ca mafia psd are capacitatea de a fura intre 1 si 1,5 milioane voturi. Daca romanii se mobilizeaza capacitatea de HoTIE scade . Asa a fost la ultimile alegeri prezidentiale. Sper sa invinga CINSTEA SI ONESTITATEA , NU HOTIA LICHELELOR PSD-ALDE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine