2020-02-18 12:16

Orban: CNCD se transformă în instrument de represiune politică la ordinul PSD - ALDE

 |  14:42
Orban: CNCD se transformă în instrument de represiune politică la ordinul PSD - ALDE

Partidul Naţional Liberal dezavuează decizia luată de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării în privinţa preşedintelui Klaus Iohannis şi anunţă că va iniţia un proiect de lege pentru modificarea statutului acestei instituţii şi instituirea unui mecanism de numire în funcţie a membrilor lui, bazat pe implicarea organizaţiilor societăţii civile, prin reprezentanţii săi, urmărind astfel eliminarea factorului politic.

"CNCD se transformă în comitetul pentru discriminare, instrument de represiune politică la ordin al PSD - ALDE. Partidul Naţional Liberal dezavuează decizia scandaloasă luată de Consiliul pentru Combaterea Discriminării în privinţa preşedintelui Klaus Iohannis. Cu acest prilej se poate constata de ce a fost important pentru PSD ca pe postul deţinut de PNL în CNCD să fie desemnat un reprezentant al ALDE, respectiv de a obţine o majoritate politică la nivelul Consiliului, care să ia decizii pe considerente politice şi nu raportate la principiile pe care ar trebui să le aibă în vedere CNCD", se arată într-un comunicat de presă semnat de preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, "cea mai bună dovadă a faptului că CNCD acţionează la ordin politic este scoaterea basma curată" a prim-ministrului Viorica Dăncilă pentru afirmaţiile "într-adevăr grave" la adresa persoanelor care suferă de autism.

"Obsesia acestei coaliţii toxice pentru înstăpânirea asupra tuturor instituţiilor statului şi deturnarea rolului acestora poate fi constatată o dată în plus prin cazul Consiliului pentru Combaterea Discriminării, transformat cu această ocazie în "Comitetul pentru Discriminare" ca instrument de represiune politică la ordin al PSD - ALDE", afirmă sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-10Parerea ta...

ROMA
10 Mai 2018

pai daca veniti la putere desfiintati cncd anre ccr asf institutii ale mafiei si infractorilor platite din bani publici.
@ROMA
10 Mai 2018

O sa vina SICĂ mandolina cu pnl.isti lui la putere cand isi va vedea ceafa...el crede că dacă apara penalul pensiilor...PALMIERUL AROGANT ...va ajunge undeva ....POATE la groapa de gunoi a politicii....BLESTEMAT FIE CEL CE VA DA VOTUL UNOR ASTFEL DE SPECIMENE ....
MAFIA TELE-MORMAN
10 Mai 2018

mai e vreo institutie din statul mafiot paralel care sa nu se faca presul de sters picioarele MAFIEI?????????....v-a trebuit sa votati CIUMA ROSIE,acum sa va saturati de MAFIE BOLSEVICA
@MAFIA TELE....
10 Mai 2018

Se vede cat de prost esti ...oare stii ce inseamna ciuma rosie ???? Sau cu adevărat esti un nazist si iti doresti acele vremuri ....ALUPIGUS
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine