2020-05-27 02:32

Orban, CONCLUZIILE negocierilor: ”Șansele pentru învestirea guvernului sunt foarte mari”

 |  16:52
Orban, CONCLUZIILE negocierilor: ”Șansele pentru învestirea guvernului sunt foarte mari”

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, marți, la finalul unei noi runde de negocieri cu ALDE, PMP, UDMR și USR, că liberalii sunt pe un drum bun și este încrezător că șansele învestirii noului guvern sunt foarte mari.

”Am avut discuții cu ALDE, PMP, UDMR și USR. Negocierile au decurs bine, ne-am înțeles aproape în toate punctele cu aproape fiecare formațiune și am convenit cadrul de colaborare. (...) Suntem practic pe drum bun și am făcut pași serioși înainte. Sunt încrezător că șansele de a reuși învestirea guvernului sunt foarte mari”, a declarat Orban.

Acordurile de colaborare parlamentară pentru susținerea guvernului monocolor PNL urmează să fie discutate în cadrul conducerilor partidelor și validate.

Orban a calificat drept foarte bune disucțiile cu USR, precizând că au fost abordate mai multe teme, de la justiție, la reforma electorală la numele de miniștri. ”Am avut discuții legate și de miniștrii. Au solicitat numele și le-am dat aceste nume. Am stabilit că în momentul deciziei finale vom avea o discuție telefonică”, a mai declarat Orban.

Miercuri urmează o ultimă rundă de negocieri cu Pro România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-22

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

BORFAș
22 Oct 2019

Mai răsfățati băieții... ca va loviti in epoleți...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine