2020-04-09 23:59

Orban dă ASIGURĂRI românilor: ”Guvernul e stăpân pe situație”

 |  18:26
Orban dă ASIGURĂRI românilor: ”Guvernul e stăpân pe situație”

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat luni că este mulțumit de activitatea guvernului pe care îl conduce în gestionarea crizei coronavirusului. Reacția vine după ce mai mulți politicieni au tras semnale de alarmă privind modul în care autoritățile române fac față situației critice din sănătate.

„Guvernul pe care îl conduc este stăpân pe situație. Toate rezultatele de până acum demonstrează acest lucru”, a declarat Orban.

Premierul interimar consideră că toate măsurile luate până acum au dus ținut situația sub control.

„Guvernul este preocupat încă din primul moment în care au apărut semnale, suntem nu numai preocupați am avut în permanență pe agendă bătălia pentru pregătirea tutor structurile implicate, a cetățenilor, pentru a reduce la maximum pericolul de contminare. La ora actuală în comparație cu alte țări și în condițiile în care noi avem foarte mulți români în zonele afectate de virus, am ținut situația sub control și suntem angajați total pentur a lupta în continuare împotriva acestui virus. Luăm toate măsurile care se impun pentru a putea reduce riscurile de contaminare”, a mai declarat Ludovic Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-09Parerea ta...

COSA NOSTRA
09 Mar 2020

virusul sa intre peste parlamentarii degenerati sa moara in chinuri .asa scapa tara de aceste animale.pe ce situatie esti stapan bai ratatule slugoi psd ist?ai vazut cat este euro senilului de isarescu pe care tu nemernicule impreuna cu psd l-ai sustinut? virusul asta poate ne scapa si de judecatorii mafiei.pensii speciale pentru judecatorii mafiei care elibereaza infractori.ati distrus tara.sa muriti in chinurile virusului.
COMISARUL PARAIPAN
09 Mar 2020

mai bine cu Orban(liberalii) decat ce a fost pana acum numai clica de mafioti si ciuma rosie.Astia cel putin nu se lupta contra presedintelui cum faceau psd-istii.Rolul guvernului nu este sa fie in razboi cu presedintele,asa ceva numai in Romania se poate intampla
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine