2020-07-07 11:54

Orban dă primul nume dintr-un eventual guvern PNL: Raluca Turcan

 |  22:19
Orban dă primul nume dintr-un eventual guvern PNL: Raluca Turcan

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Sibiu, că, dacă liberalii vor fi chemați să formeze Guvernul va apela la cei mai valoroși membri ai partidului, printre care se numără și Raluca Turcan.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Sibiu, că obiectivul partidului este în acest moment schimbarea actualului Guvern. „Obiectivul nostru este de a reuni toate forțele din Parlamentul României, care au o urmă de lucidiate și de răspundere față de țară, sa-i coalizăm și să dăm jos acest guvern. Ce se va întâmpla după, va fi rezultatul unor negocieri, consultări care vor fi declanșate de președintele României, în urma acestora președintele va propune soluția pentru România, iar această soluție, noi o vom susține”, a spus Ludovic Orban, citat de Mediafax.

Întrebat dacă din guvernul pe care îl va propune PNL va face parte și Raluca Turcan, liderul liberal a spus că componența acestuia va fi stabilită în urma unei analize.

„În ceea ce privește formarea guvernului, PNL a anunțat încă din ziua în care am anunțat că demarăm procedura de depunere a moțiunii de cenzură că ne asumăm răspunderea guvernării. Dacă vom fi chemați să formăm guvernul vom apela la cei mai valoroși membri ai PNL, iar printre aceștia se găsește și Raluca Turcan, care a fost mâna mea dreaptă în negocierile pe care le-am purtat în această perioadă, iar dacă vom reuși, dacă moțiunea va trece, Raluca Turcan are un merit de primă importanță. În ceea ce privește componența viitorului guvern, nu pot să avansez în momentul de față nume, va fi rodul unei analize extrem de exigente”, a mai spus Ludovic Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-04Parerea ta...

ANONIM
05 Oct 2019

Cumva babuina a reusit in politica, cf spuselor lui sică, trecand prin paturile unora din politica si servicii ??? Si ce daca !! O spala cu apă călduță si este ca nouă ptr tantalau de turcan....hahaha ...
OVIDIU
05 Oct 2019

Felicitari mr.Orban! Nici ca se putea sa faceti mai mult pentru a pierde din voturi, chiar cu oamenii rebranduitului PDL. Era momentul sa va rupeti de basisti dar se pare ca sunteti orb la orice adevar politic. Daca veti ajunge la guvernare dupa motiune , intr-un an pana la alegerile parlamentare veti duce PNL-ul langa PNTCD, adica la groapa de gunoi.
CUCUVEAUA CU PALTON
05 Oct 2019

Ura ,ura ura !!!!!...PDNLul are deja guvernul format ...Raluca turcan..ea este guvernul , o adevarata,, duoamna ''instruita la MOSCOVA ,o trompeta ascutita si rea Cel mai nimerit ar fi fost sa fi fost dusa la via lui Ghita ,priponita acolo sa pazeasca strugurii ca este rea si urata
CONSTANTIN
06 Oct 2019

Ce legatura este intre profesionalism si chjpul omului???Ce clin si maneca are aspectul exterior al omului cu corectitudinea si civismul sau??Daca am retinit Turcanu ,a fost balerina!!Din cate stiu ,orice balerina isi dorea sa se perfectioneze la Moscova unde exita o scoala faimoasa cu rezultate profesionale deosebite! Cei care o acuza ,trebuie sa prezinte si dovezi !!! Presupunerile nu au o valoare juridica !!Si atunci,care este scopul lansari in media a unor presupuneri cu continut negativ??In politica activeaza o intreaga serie de inculte,de hoate,de excroace!!Alea nu sunt vazute???
BABUINA CURVISTINA
21 Oct 2019

Barbasu este scarbit de rautatea si uratenia ei De asta a dato naibii nici nu se atinge de ea
DUAMNA BABUINA
21 Oct 2019

a facut studii comerciale la institutul PUSCHIN,tante nu de balerina Pote e si balerina dar la ea la bloc
COMISARUL PARAIPAN
21 Oct 2019

bine ca scapam de analfabeta bolnava de DANCILO-PATIE care ne-a scarbit complet..bye bye ciuma rosie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz