2020-01-26 01:52

Orban DEZVĂLUIE prima măsură a viitorului Guvern după învestire

 |  20:12
Orban DEZVĂLUIE prima măsură a viitorului Guvern după învestire

Ludovic Orban a anunțat că noul Guvern trebuie învestit cât mai repede deoarece Comisia Europeană a cerut României să trimită cât mai curând o propunere pentru funcția de comisar UE.

Liderul PNL a precizat că imediat după învestire, Executivul va propune un candidat care va fi audiat în Parlament.

„Așa spune legea. Am spus foarte limpede, odată cu instalarea Guvernului, una dintre primele decizii pe care le vom lua va fi propunerea unui candidat la comisar european, vom solicita audierea cât mai rapidă a candidatului, vom trimite propunerea către președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen și, în mod evident, vom susține această candidatură și vom propune un candidat care să treacă fără probleme de Parlament, care să nu aibă nicio problemă de integritate, de profesionalism și care să fie apreciat la nivel european”, a afirmat Ludovic Orban, citat de Mediafax.

Întrebat dacă va propune o femeie sau un bărbat pentru această poziție, Ludovic Orban a răspuns: „În momentul în care voi fi în situația de a putea prezenta o propunere, în mod evident că mă voi consulta cu președintele României și evident, ne vom consulta cu președintele Comisiei Europene și vom vedea exact ce exigențe se solicită candidatului român”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-25Parerea ta...

CUCURIGU
25 Oct 2019

Mărgică ?
BORFAș
25 Oct 2019

Gura păcătosului....adevăr grăiește...SICTIR BETIVULE...
O VEZI PE BABUINA?
01 Noi 2019

E acolo in poza Este urata ,,spaima strazii ''si moartea pulii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine