2019-07-19 03:07

Orban: ”Dragnea e o RUȘINE națională. A ajuns la fel de urât de români ca Ceaușescu”

 |  17:52
Orban: ”Dragnea e o RUȘINE națională. A ajuns la fel de urât de români ca Ceaușescu”

Liderul PNL Ludovic Orban afirmă că Liviu Dragnea a rămas fără majoritate în Camera Deputaților și spune despre acesta că este o "rușine națională" care "se agață de funcție". Orban susține că deputații liberali vor boicota lucrările Camerei Deputaților care vor fi prezidate de Liviu Dragnea sau Florin Iordache.

"Liviu Dragnea este o rușine națională. Liviu Dragnea nu înțelege că poporul nu-l mai vrea. Se agață cu lașitate de funcția de președinte al Camerei Deputaților cu ajutorul slugilor care s-au legat astăzi de scaune în Parlament pentru a împiedica revocarea lui din funcție" a declarat Orban, potrivit unui comunicat de presă. Orban a adăugat că demersul de miercuri a arătat "că pretinsa majoritate guvernamentală PSD-ALDE și-a atins sorocul"."În condițiile în care Florin Iordache sau Liviu Dragnea vor prezida ședința plenului Camerei Deputaților, parlamentarii PNL vor boicota aceste lucrări. În același timp, deputații PNL vor continua demersurile necesare revocării efective a lui Liviu Dragnea la fiecare ședință de plen a Camerei Deputaților. Totodată, solicităm tuturor celorlalte grupuri parlamentare care nu fac parte din coaliția PSD-ALDE să se delimiteze în mod ferm de susținerea lui Liviu Dragnea, fie ea și indirectă", a mai spus el. În opinia sa, "zilele lui Liviu Dragnea la conducerea Parlamentului României sunt numărate și poate să-și pregătească elicopterul. Liviu Dragnea a ajuns la fel de urât de români precum Nicolae Ceaușescu pe 22 decembrie 1989. Liviu Dragnea a adus România într-una dintre cele mai negre perioade ale istoriei în care o majoritate parlamentară legiferează fărădelegea și hoția."


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-05Parerea ta...

CIUMA ROSIE PORCINA
05 Dec 2018

da de unde....e mult mai rau decat Ceausescu,eu l-as compara cu teroristul Carlos Sacalul sau cu Pablo Escobar
ANONIM
05 Dec 2018

NU MOR CAI CAND VOR JAVRELE DE orban...BABUINA...tolomac...bârnă goală...Sterpul ce rumegă agale
ANONIM
05 Dec 2018

NU MOR CAI CAND VOR JAVRELE DE orban...BABUINA...tolomac...bârnă goală...Sterpul ce rumegă agale
Bă ANONIME...
05 Dec 2018

dar tabăra ailaltă - DRAGNEA & CO E CURATĂ, BRE?
ANONIM
05 Dec 2018

Psd ul nu a ucis pe nimeni niciodata iar Dragnea nu a furat nimic niciodata bre
Să MORI TU!
05 Dec 2018

tu te auzi?! Chiar niciodată? Din ce dracu și-a tras ranch-ul ăla aproape cât un județ?! Din banii de deputat? MĂ LEȘI...ORI EȘTI NAIV, ORI TE ALINȚI, TE PROSTEȘTI! Iar dacă e nevinovat, DE CE MAMA DRACULUI NU SE LASĂ JUDECAT ȘI TOT O DĂ ÎNVÂRTITĂ, SUCITĂ...CĂ ”N-ARE BANI SAU NU ȘI-A GĂSIT AVOCAT”, SCHIMBÂND COMPLETUL ĂLA DE JUDECATĂ LA INFINIT! Treaba asta care PUTE cam demult, la fel ca și în cazul lui Trădiceanu, cum o numești, bre? Eu io zic LAȘITATE, CURVĂSĂRIE POLITICĂ, TUPEU MAXIM ȘI MAAAARE TICĂLOȘIE!
ÎNCĂ UNA:
05 Dec 2018

ȘTII CE-A FĂCUT PSD-UL CARE A VENIT PRIMUL LA PUTERE DIN 89 ȘI DE CÂTE ORI A MAI FOST....A UCIS ROMÂNIA, BRE! Habar nu ai câte victime colaterale a ucis politică imbecililor care ne conduc de 30 de ani....indiferent cum s-or numi sau pe ce coi se sprijină....NIȘTE OTREPE CARE AR TREBUI SĂ STEA DREPȚI ÎN FAȚA PLUTONULUI DE EXECUȚIE! M-AȘ OFERI SĂ LE TRAG UN GLONȚ ÎN SCĂFÂRLIA AIA TICĂLOASĂ CARE A PUS LA CALE JAFUL ROMÂNIEI, BĂGÂND-O ÎN RAHAT!
@ANONIM DEMENT
06 Dec 2018

Stramosii psd au ucis cu bestialitate intelectualii tarii si preotimea in anii ' 50. In '89 ''psd prin ''STERPUL'' ILICI LENIN ILIESCU A UCIS PESTE 1000DE TINERI NEVINOVATI . LA FEL SI CEL MAI MARE HOT SI BORFAS draknea A GZAT 100000 DE ROMANI PASNICI SI A OMORÂT 59 DE COPII DE RUJEOLA. LA COLECTIV BORFASII PONTA SI BANICIOIU AU UCIS 64 TINERI TININDU-I IN SPITALELE INFECTE MARCA PSD.
@ANONIM DEMENT
06 Dec 2018

Mafia psd-alde-udmr-MINORITATI a ucis justitia , economia , sanatatea , invatamintul si credibilitatea Romaniei in UE. ( vezi REZOLUTIA P.E. SI MCV )
@@ ANONIM DEMENT
06 Dec 2018

Dar Sterpul vostru a pus la prăjit 64 de copii tineri....poate viitorul tari, si asta doar ptr a avea guvernul lui BUBOS....deci interese personale si nu ptr popor
PSD UL
06 Dec 2018

PSDul este un partid nou nout la fel ca celelalte partide social democrate din UENu are stramosi Stramosii comunistii sunt ai vostri Lea ti copiat obiceiurile cu ,,tatucu ,,pe care l lingeti ,cu apucaturi de bolsevici stalinisti care inventeaza dosare ca sa si inchida adversarii politiciEi ,dadeau fok si ardeau oameni exact cum faceti voi acum Scarbelor !
@@ANONIM DEMENT
06 Dec 2018

Rezolutia P.E este o rezolutie bazata pe spusele unor nazisti dementi si tradatori de tara si neam Comunistoida Makovei ,Sasul asta nebun si inca vreo cateva cutre tradatoare Siktir ca mi e cam scarba de asemenea imbecili tradatori! MCV...o gaselnita a acestor cutre pentru a sabota Romania
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray