2019-09-21 01:38

Orban, după decizia de ACHITARE: ”Mi s-a făcut DREPTATE”

 |  19:22
Orban, după decizia de ACHITARE: ”Mi s-a făcut DREPTATE”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie i s-a făcut dreptate în dosarul în care a fost judecat pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite. Decizia este definitivă.

"Încă din prima clipă în care a început ancheta penale în cazul meu am susţinut cu tărie că sunt un om cinstit, că sunt un om corect, care respectă legea şi instituţiile fundamentale ale statului român, încă din primul moment am anunţat că sunt nevinovat şi mi-am susţinut acest punct de vedere. Iată că astăzi ÎCCJ, prin completul de apel format din cinci judecători, a hotărât că ceea ce am susţinut din prima clipă este adevărat. (...) Pot să spun astăzi că mi s-a făcut dreptate, că încrederea mea în puterea judecătorească, în sistemul de justiţie din România s-a dovedit corectă şi că exact aşa cum mie mi s-a făcut dreptate oricărui cetăţean român i se poate face dreptate şi că puterea judecătorească şi sistemul de justiţie din România are capacitatea de a face dreptate oricărui român", a spus Orban, la Parlament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-05Parerea ta...

@ ANONIM
05 Mar 2018

Justiția a ajuns sa achite VINOVATI...corect zice cel de mai sus....ce nu face omul ca sa fie liber...aduceți.va aminte de accidentul facut iarna lângă cotroceni !!!....ASTE ESTE ...O JAVRA VOPSITA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray