2019-12-07 14:28

Orban face ANUNȚUL: ”PNL a depășit PSD în sondaje”

 |  14:11
Orban face ANUNȚUL: ”PNL a depășit PSD în sondaje”

Președintele liberal Ludovic Orban a afirmat la Summitul PPE de sâmbătă că partidul său a depășit PSD în sondaje și este pe o traiectorie ascendentă, în timp ce PSD se duce “în cap pentru că și-au bătut joc de România”, transmite Mediafax.

„Prima bătătie a anului este cea poentru PE, alegerile europene. În ianuarie, februarie 2017, în toate sondajele de opinie, partidul de guvernământ, PSD avea 54%-55%, iar PNL avea 16%-17%. Cred că multora dintre dvs, dacă le-aș fi spus în iannuarie-februarie că avem forța să învingem ciuma roșie, fără niciun fel de rezerve, probabil ați fi considerat că nu sunt cu picioarele pe pâmânt. O să vă spun azi că PNL a depășit PSD și nu numai atât, dar suntem pe o traiectorie ascendentă, în timp ce ei se duc în cap epntru că și-au bătut joc de România. De asemenea, Klaus Iohannis este pe primul loc în sondaje”, a declarat Ludovic Orban.   El s-a declarat emoționat, deoarece acum cinci ani liberalii au avut o campanie foarte dificilă în care majoritatea nu le dădea șanse de câștig la prezidențiale.   „Mărturisesc că am emoții pentru că după cum bine vă aduceți aminte, în urmă cu 5 ani de zile, am avut o campanie de o dificultate maximă în care aproape nimeni nu ne oferea nicio șansă, în care partidul stat avea în mână aproape toate pârghiile de putere și cu toate astea candidatul PNL a reușit să zdrobească candidatul PSD la un scor la care nimeni nu s-ar fi așteptat”, a afirmat Ludovic Orban.  

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-16Parerea ta...

ANONIM
16 Mar 2019

Trezeste-te Sica! Nu PNL-ul a crescut in sondaje ci noile partide aparute pe esicher. Toata lumea va compara cu PSD-ul si faceti tot ce este uman posibil sa le intariti opinia..
ANONIM
16 Mar 2019

HA....HA...HA....HA
MARINELU
18 Mar 2019

Prostii lui Sica pun botul la vrajelile cu marele sondaj in care peneleul a crescut intr-o luna cat altii intr-un an!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray