2019-07-24 11:42

Orban iese la atac: ”Ne întoarcem în perioada sovietică”

 |  23:05
Orban iese la atac: ”Ne întoarcem în perioada sovietică”

Președintele PNL, Ludovic Orban, desființează motivarea CCR cu privire la revocarea Laurei Codruța Kovesi, precizând că judecătorii „au călcat în picioare independența justiției”. Liderul PNL avertizează că motivarea CCR ne „întoarce în perioada sovietică”.

„Prin motivarea prezentată public, astăzi, CCR își depășește atributele sale constituționale. În conformitate cu Constituția României, CCR este garantul supremației Constituției, dar nu este nicidecum adunare constituantă. CCR nu are niciun atribut să rescrie Constituția României. De asemenea, CCR nu are nicio competență conferintă de Constituție sau de legile țării de a se substitui președintelui în deciziile pe care le ia președintele. Ca atare, nu are calitatea de a impune președintelui să ia sau să nu ia o decizie în domeniul competențelor sale. Nu îmi aduc aminte să existe vreun precedent în pronunțările CCR (...) prin care să oblige o instituție să facă ceva”, a spus Ludovic Orban, conform Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-07Parerea ta...

ANONIM
08 Iun 2018

Bai Sica matrafox ,o tii pe a ta bai lingator de cururi Dute si te culca bai proasto !
ANONYMOUS
08 Iun 2018

Cine vorbeste ? Alcool dublu rafinat si cantaretul matrafoxatilor !!!! Trezesteteeeeeeeeeeeeeee !!!!!
CCR
08 Iun 2018

ccr desfiintata.dorneanu iordache dragnea arestati pentru complot.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Iun 2018

Doar 4 judecători au votat pentru decizia majoritară care îl obligă pe preşedintele Klaus Iohannis să o revoce pe şefa DNA Laura Codruţa Kovesi: preşedintele CCR Valer Dorneanu (fost parlamentar PSD), Petre Lăzăroiu (al cărui mandat a expirat, după cum a dezvăluit G4Media.ro), Attila Varga (fost deputat UDMR) şi Mona Pivniceru (fost ministru USL al Justiţiei).>>>ceilalti judecatori ori au votat contra,ori au facut opinie separata>>>De ce nu se numeste un judecator la CCR conform legii in locul lui Petre Lăzăroiu?............
ILIE DE LA SCULăRIE
08 Iun 2018

Orban are dreptate , PNL , cu politica pe care o duce și șeful ce-l are , ne pot duce din nou în vremurile staliniste , că doară ungurii ne-au adus comunismul ( Laszlo Luka , la rîndul lui executat de staliniști)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray