2020-05-30 21:44

Orban îi CEARTĂ pe Ciolacu și Ponta: ”Pot fi amendați!”

 |  21:29
Orban îi CEARTĂ pe Ciolacu și Ponta: ”Pot fi amendați!”

Premierul Ludovic Orban spune că liderii PSD și Pro România pot fi amendați pentru că nu au purtat mască în timpul ședinței Parlamentului.

„Pot fi amendați. Oricum, un comportament total incorect, din partea unora care se pretind lideri. (...) A fost o decizie a lor să nu poarte mască. Ei se consideră deasupra legii. Este foarte ilustrativă pentru mentalitatea lor în raport cu legea”, a spus Orban, la B1 TV, întrebat dacă Marcel Ciolacu și Victor Ponta pot fi amendați pentru că nu au purtat mască într-un spațiu închis, așa cum prevede legea.

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, și-a dat jos masca de protecție în timpul ședinței Parlamentului. Liderul deputaților PNL, Florin Roman, i-a amintit că potrivit legii masca se poartă în spațiile închise. „Chemați-l pe Vela să mă aresteze”, a replicat Ciolacu. Roman a insistat și a cerut dezinfectarea tribunei și microfonului.

Și premierul Ludovic Orban, i-a atras atenția liderului PSD.

„Domnule preşedinte Ciolacu, domnule lider al PSD, respectaţi regulile! Regula este ca în spaţii închise să purtăm mască. Cum aţi vrea ca românii să respecte regulile pe care le stabilim, în condiţiile în care lideri importanţi din Parlament nu respectă aceste reguli?”, a spus Orban, la finalul ședinței Parlamentului la care a fost invitat să prezinte măsurile pentru relansarea economiei.

Nici Victor Ponta nu a purtat masca de protecție la ședința Parlamentului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-18Parerea ta...

BEBICA
18 Mai 2020

CE PRETENTIE POTI SA AI DE LA PUIE MONTA SAU DE LA VISLASUL LUI DRAGNEA ?
SICTIR
19 Mai 2020

Bebică...iti place cum tine masca idolul tau sică...sub nas...dar este bine așa,....am putea sa ii umplem nara cu organele noastre din dotare hahaha
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine