2020-06-07 00:27

Orban îi CRITICĂ pe Dragnea și Firea: ”Mai aflăm câte ceva din MIZERIILE ascunse sub PREȘ”

 |  20:19
Orban îi CRITICĂ pe Dragnea și Firea: ”Mai aflăm câte ceva din MIZERIILE ascunse sub PREȘ”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că primarul Capitalei, Gabriela Firea, nu a făcut nimic de doi ani, afirmând că „Firea pentru Bucureşti este cam ceea ce e Dragnea pentru România”.

„Eu nu mă iau după cearta dintre ei. Faptul că îşi spală rufele în public şi mai aflam câte ceva din mizeriile care sunt ascunse sub preş de conducerea PSD nu e rău. Din punctul meu de vedere, Firea pentru Bucureşti este cam ceea ce e Dragnea pentru România. Eu nu pot să uit faptul ca Firea nu a făcut nimic de doi ani de zile, că a încercat să înfiinţeze nişte societăţi care să distrugă complet orice fel de de competiţie în furnizarea serviciilor şi realizarea lucrărilor publice în Bucureşti şi nu pot să uit cum ne ameninţa consilierii generali care îndrăzneau să se opună aşa-ziselor proiecte, promiţându-le că o să le studieze ce le fac rudele, prietenii, iubiţii”, a spus Orban la Şcoala de vară a Tineretului Naţional Liberal, întrebat cum comentează disputele din interiorul PSD.

Orban a adăugat că „sunt notorii toate intervenţiile aberante ale primarului general al Capitalei împotriva consilierilor generali liberali” şi a spus că Gabriela Firea „s-a comportat ca un vajnic reprezentant al lui Dragnea şi al PSD”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-08Parerea ta...

ANONIM
08 Sep 2018

Carcotelile unui incompetent las ,prost si incompetent Aceste javre atata pot atata fac Din lipsa totala de competenta el ataca pe cei intradevar capabili
ANONIM
08 Sep 2018

La cine te referi?
BOLSEVICII
09 Sep 2018

Clanurile mafiote pandele si draknea fac deliciul televiziunilor cu strigaturile lor despre care-i mai hot , borfas , mincinos si incompetent. Are dreptate Orban am vazut timp de o saptamana JEGUL MAFIEI PSD IN TOATA SPLENDOAREA LUI. SI CLANUL FIREA PANDELE SI GUNOAIELE DIN TELEORMAN SUNT FACUTE DIN ACELASI ALUAT. LA MIJLOC SUNT MULTI BANI , PE CARE CLANURILE SI-I DISPUTA. DUPA NEGOCIERI SE VA ASTERNE OMERTA. ASA E IN MAFIE.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Sep 2018

ceea ce aflati acum sunt varful ice-bergului adica mizeriile care NU MAI INCAP SUB PRES ptr ca SUNT MULT PREA MULTE si IMPUTITE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine